Môžem dostať náhradu od Kaplana?
Môžem dostať náhradu od Kaplana?

Video: Môžem dostať náhradu od Kaplana?

Video: Môžem dostať náhradu od Kaplana?
Video: Черный список: что нельзя дарить на Новый 2022 год Тигра 2024, Apríl
Anonim

Registráciu môžete zrušiť a prijímať plný- vrátenie peňazí školné a poplatky za izbu a stravu do 30 dní pred dátumom začiatku letného intenzívneho programu, do ktorého ste sa prihlásili. Nie náhrady budú byť vydané 29 dní alebo menej pred dátumom začiatku programu alebo po dátume začiatku programu.

Následne sa možno tiež opýtať, ako zruším svoj účet Kaplan qbank?

Stačí sa porozprávať s naším tímom starostlivosti o zákazníkov Zrušiť vaše predplatné alebo zavolajte na číslo 1-800-KAPTEST. Ak ty Zrušiť do 3 dní od dátumu prvého nákupu vám vrátime 100 % za toto prvé Obdobie predplatného. Nie sú k dispozícii žiadne iné náhrady.

Po druhé, môžem si predĺžiť svoj kurz Kaplan? Komu predĺžiť svoje zdroje, prejdite na stránku správy účtu a kliknite Predĺžiť kurz . vy môže predĺžiť vaše zdroje do 60 dní od dátumu vypršania platnosti až na 24 týždňov.

Potom môžete znova absolvovať Kaplanove cvičné testy?

nie je možné zobraziť kaplan online cvičný test po vy vezmi to? Môžeš 't prebrať to, ale vy by mal byť schopný použiť prihlasovacie meno a heslo z vášho test prihláste sa na www.kaptest.com a pozrite si svoje skóre!

Zlepšuje Kaplan skóre SAT?

Študenti sat pre SAT aspoň raz pred prijatím profesora Kaplanova a aspoň raz po ukončení kurzu. The skóre úspechy, ktoré profesor dosiahol Kaplanova štúdia ďaleko presahuje nárasty o 20 – 30 bodov, ktoré College Board uvádza ako priemer, ktorý možno pripísať koučovaniu.

Odporúča: