Čo sú to prchavé momenty?
Čo sú to prchavé momenty?

Video: Čo sú to prchavé momenty?

Video: Čo sú to prchavé momenty?
Video: Страшные рассказы. БАСАНАМ-2. Мистические истории. Фантастика. Финал 2024, Apríl
Anonim

Pominuteľné je prídavné meno, ktoré popisuje niečo, čo sa deje naozaj rýchlo, alebo niečo, čo netrvá tak dlho, ako by ste chceli. Pri jazde v aute po diaľnici vidíte v lese jednorožca, ale dostanete len a pominuteľné zahliadnite, pretože jazdíte príliš rýchlo.

Čo je týmto spôsobom prchavý vzťah?

Prchavé vzťahy “vysvetľuje Morrill, sú to krátke interakcie, ktoré sú však „zafarbené emocionálnou závislosťou a intimitou.“Morrillovi výskumníci navštívili striptízové kluby a zistili, že zákazníci neplatili len za erotiku, ale aj za pocit spojenia, ktorý cítili s tanečníkmi.

Následne vzniká otázka, aký môže byť život pominuteľný? Pominuteľné Momenty. “ Život je ale a pominuteľné moment, tak nestrácaj ani sekundu niečím, čo ti nevynúti úsmev.“Prežívame toľko momentov života . Toľko času trávime robením vecí, ktoré nechceme robiť, alebo vecami, ktoré nás vyvolávajú smutnými a unavenými.

Čo je v tejto súvislosti synonymom prchavosti?

Vyber si správne Synonymum pre pominuteľné prechodný, prechodný, efemérny, chvíľkový, prchavý, pominuteľné , evanescent znamená trvajúci alebo zotrvávajúci len krátky čas.

Ako používate prchavosť vo vete?

(1) Mali sme len a pominuteľné pohľad na slnko celý deň. (2) Pre jedného pominuteľné Paula si dovolila zabudnúť na svoje problémy. (3) Zaplatili sme a pominuteľné návšteva Paríža. (4) Dievčatá chytili iba a pominuteľné pohľad na vodiča.