Koľkokrát udrela Lizzie Borden svojho otca?
Koľkokrát udrela Lizzie Borden svojho otca?

Video: Koľkokrát udrela Lizzie Borden svojho otca?

Video: Koľkokrát udrela Lizzie Borden svojho otca?
Video: Solving My Family’s Murder | Unsolved Cold Case of the Lizzie Borden Axe Murders 2024, Marec
Anonim

Základné fakty sú nasledovné: dňa 4.8.1892 Lizzie Bordenová upozornil rodinnú slúžku Bridget Sullivanovú jej otca zohavené telo. Bol zasiahnuť 10 alebo 11 krát so „zbraňou podobnou sekere“počas spánku na pohovke.

Ľudia sa tiež pýtajú, či mala Lizzie Borden vzťah so svojím otcom?

V reálnom živote sa to ukazuje Borden bol blízko s jej otec , napriek tomu, že mu prekáža jej mať život jej vlastný, ale mal prudký vzťah s Abby Borden , jej nevlastná matka. Sullivan v jej svedectvo hovorí o dynamike medzi Abby Borden a jej nevlastná dcéra bola napätá.

Po druhé, čím sa živil otec Lizzie Bordenovej? Borden , syn robotníka, pracoval ako stolár a podnikal s nábytkom a podnikal. Oženil sa so Sarah Anthony Morse, krajčírkou, v roku 1845 a spolu mal tri deti, Emma, Alice a Lizzie . Jeho stredná dcéra zomrela v roku 1858. Po smrti Sarah v roku 1863 sa Andrew oženil s Abby Durfee Gray.

Len tak, čo sa hovorí o Lizzie Bordenovej?

“ Lizzie Bordenová vzal sekeru/ A dal svojej matke štyridsať rán,“hovorí detská riekanka takmer všeobecne známa medzi Američanmi. "Keď videla, čo urobila, dala otcovi štyridsaťjeden." Ale pravda o veci zostáva neznáma.

Čím trpela Lizzie Borden?

Lizzie Bordenová zomrela na zápal pľúc vo Fall River, Massachusetts, 1. júna 1927. Emma Borden zomrel o niekoľko dní neskôr v Newmarkete v štáte New Hampshire.

Odporúča: