Je Phoenix College komunitná vysoká škola?
Je Phoenix College komunitná vysoká škola?

Video: Je Phoenix College komunitná vysoká škola?

Video: Je Phoenix College komunitná vysoká škola?
Video: Campus Virtual Tour | PHOENIX COLLEGE 2024, Smieť
Anonim

Phoenix College (PC) je verejná komunitná vysoká škola v Encante, Phoenix . Bola založená v roku 1920 a je jednou z najstarších komunitné vysoké školy v krajine.

Podobne, čím je Phoenix College známa?

Phoenix College (PC) privítala svojich prvých študentov ako jedna z prvých inštitúcií vysokoškolského vzdelávania v okrese Maricopa 13. septembra 1920. PC sa venuje poskytovaniu prístupu k hodnotnému a cenovo dostupnému vzdelávaniu a komunitným službám. Ste dôležití, aby ste nám pomohli s týmto poslaním.

Tiež viete, koľko komunitných vysokých škôl je v Arizone? Arizona Community Colleges . Pozri 39 Arizona Community Colleges z našej rozsiahlej databázy 140 Arizona Colleges , komunitné vysoké školy a obchodné školy. In Arizona , možno nájsť 57 vysokých škôl a vysokých škôl v jeho veľa veľké mestá, vrátane Phoenix , Avondale, Coolidge a Douglas.

Okrem toho, aká veľká je Phoenix College?

Phoenix College , vlajková loď Maricopa Community Colleges, sa nachádza na 1202 West Thomas Road v srdci Phoenix , Arizona. Areál má rozlohu 52 akrov a nachádza sa v centrálnej obchodnej štvrti Phoenix - v blízkosti dvoch hlavných diaľnic a rušného systému ľahkých železníc.

Kedy bola založená Phoenix College?

1920

Odporúča: