Obsah:

Čo sú to stimulačné otázky s výberom z viacerých možností?
Čo sú to stimulačné otázky s výberom z viacerých možností?

Video: Čo sú to stimulačné otázky s výberom z viacerých možností?

Video: Čo sú to stimulačné otázky s výberom z viacerých možností?
Video: KONIEC vzťahu XÉNIE A TOMÁŠA ? Moje pocity na ROVINU 2024, Smieť
Anonim

STIMULUS - OTÁZKY ZALOŽENÉ NA MIERU VÝBERU

The viacnásobný - výber časť bude obsahovať niekoľko sád otázky , s medzi dvoma a piatimi otázky za sadu, ktoré žiadajú študentov, aby na ne odpovedali podnet materiál: primárny alebo sekundárny zdroj vrátane textov, obrázkov, tabuliek, grafov, máp atď.

Čo v tejto súvislosti znamená na základe stimulov?

-lī') Fyziológia Niečo, čo môže vyvolať alebo vyvolať fyziologickú odpoveď v bunke, tkanive alebo organizme. A podnet môže byť interná alebo externá. Zmyslové orgány, ako je ucho, a zmyslové receptory, ako sú tie v koži, sú citlivé na vonkajšie podnety, ako je zvuk a dotyk.

Podobne, čo sú otázky založené na stimuloch? Časť s výberom z viacerých možností bude obsahovať niekoľko sád otázky , s medzi dvoma a piatimi otázky za sadu, ktoré žiadajú študentov, aby na ne odpovedali podnet materiál: primárny alebo sekundárny zdroj vrátane textov, obrázkov, tabuliek, grafov, máp atď.

Podobne sa pýta, ako odpovedáte na otázky s výberom viacerých možností?

TIPY PRE ČASŤ ANGLICKÉHO JAZYKA AP

  1. Píšte hojne na pasáž.
  2. Pochopte, prečo sú vaše nesprávne odpovede nesprávne.
  3. Prečítajte si každú otázku a predvídajte, aká by mohla byť odpoveď, než sa pozriete na odpovede. To vám pomôže sústrediť sa na otázku.
  4. Keď zúžite výber na dve odpovede a nie ste si istí, vyberte špecifickejšiu odpoveď.

Aké ťažké je zložiť skúšku AP World History?

Ako prejsť Zdá sa, že to tiež naznačuje Svetové dejiny AP je a náročná skúška AP . Hoci popularita testov môže čiastočne zodpovedať za takú nízku mieru 5, táto miera je taká nízka, že poukazuje na prirodzene vysokú úroveň obtiažnosti.

Odporúča: