Kto je dcéra Mei Hsu?
Kto je dcéra Mei Hsu?

Video: Kto je dcéra Mei Hsu?

Video: Kto je dcéra Mei Hsu?
Video: КТО ТАКИЕ KOREABOO ИЛИ WEEABOO (OTAKU)? А КТО ТЫ?!! 2024, Smieť
Anonim

George Hsu - George je An-mei's manžel a Rosein otec. Matka An-mej - Matka An-mej bola silná, ale zarmútená žena, ktorá sa po tom, čo ešte ako mladá ovdovela, nechala oklamať, aby sa stala štvrtou manželkou Wu Tsinga. Odišla bývať do jeho domácnosti v meste Tientsin.

Okrem toho, kto je mama MEI?

Silná, vynaliezavá žena, Suyuan nikdy sa nevzdáva hľadania svojich prvých dvoch dcér. An-mej Hsu An-mejova matka, manželka uznávaného učenca, po smrti manžela stratí akékoľvek postavenie; je znásilnená a donútená do konkubinátu bohatým Wu Tsingom. Zabije sa, aby An-mei mohla mať slobodu.

Okrem toho, čo sa MEI naučí od svojej matky? Ona učí že láska a úcta k sebe matka je hlboko v kostiach.

Tiež viete, čo spôsobilo Mei Hsu jej hrozné jazvy?

Štvorročný An- mei natiahol sa jej matka a omylom na seba vyklopila vriacu horúcu polievku, ktorá prihorela jej tak zle, že si Popo myslel, že v tú noc zomrie. Rodina hodila An- mei's matka von a Popo sa postaral o An- mei ako sa popálenina stala a jazva.

Prečo sa matka Mei zabila?

V článku, ktorý Tan napísala pre časopis Life v apríli 1991, vysvetlila, že Jing- mei sa zabila prehltnutím surového ópia zahrabaného v novoročnom ryžovom koláči.“Po nej matkinho smrť, Daisy (Amy's matka ) sa vydala za svojho násilného prvého manžela v Číne a mal tri dcéry.

Odporúča: