Znamená zelená bodka na Facebooku, že niekto četuje?
Znamená zelená bodka na Facebooku, že niekto četuje?

Video: Znamená zelená bodka na Facebooku, že niekto četuje?

Video: Znamená zelená bodka na Facebooku, že niekto četuje?
Video: Temné stránky Facebooku Cz Dabing DAJ PALEC HORE 👍 A ČERVENÉ TLAČÍTKO ODBERU 😊 2024, Apríl
Anonim

Priatelia bez ikony vedľa mena sú mimo chatu. Zelená bodka na Messengeri vedľa ktoréhokoľvek používateľa znamená, že používateľ je momentálne aktívny v Messengeri, Inými slovami, je práve online. The zelená bodka znamená, že osoba je online a aktívna Facebook V tej chvíli. Môže byť chatovanie alebo nie.

Podobne sa možno pýtať, či zelená bodka na Facebooku znamená, že s niekým četujú?

Podobné ako Facebook Chat panel, a zelená bodka znamená, že používateľ je aktívne online, šedý polmesiac znamená oni ste online, ale nečinní a prázdny sivý kruh znamená oni ste offline alebo ste vypli Chat.

Znamená zelená aktívna bodka vedľa vyššie, že chatujú? Zelená bodka v Messengeri vedľa ľubovoľného používateľa znamená to užívateľ je v súčasnosti aktívny na Messengeri, Inými slovami on je online práve teraz. The zelená bodka to znamená osoba je online a aktívny na Facebooku že moment. Robí nie nevyhnutne to znamenalo osoba chatuje . Môže byť chatovanie alebo nie.

Navyše, čo to znamená, keď je niekto aktívny na messenger?

Aktívne Stav zobrazuje vašich priateľov a kontakty, kedy ste aktívny alebo nedávno aktívny na Facebooku resp Messenger . Uvidíte tiež, kedy sú vaši priatelia a kontakty aktívny alebo nedávno aktívny.

Aký je rozdiel medzi aktívnym teraz a zeleným svetlom na Facebooku?

2 odpovede. ' Aktívny teraz s zelená bodka znamená, že osoba je online a viditeľná pre svoje kontakty v aplikácii Messenger. Ak sa stále zobrazuje ', obnovte aplikáciu Messenger. Aktívny teraz ' bez zelená bodka to znamená, že môžu mať vypnutý chat, pretože vy ste ho vypli.

Odporúča: