Čo je dohoda SOFA v Nemecku?
Čo je dohoda SOFA v Nemecku?

Video: Čo je dohoda SOFA v Nemecku?

Video: Čo je dohoda SOFA v Nemecku?
Video: Německo a moc v Evropě | Politika Z 2024, Smieť
Anonim

NATO POHOVKA poskytuje základ pre zákon postavenie armády, civilných zamestnancov USA a závislých osôb žijúcich v Nemecko na objednávky. V rámci dodatočného dodatku dohoda , personál v Nemecko tiež požívajú privilégiá, ktoré nie sú udelené iným členom služby umiestneným inde v Európe.

Aký je stav SOFA v Nemecku?

Civilní zamestnanci vlády USA, dodávatelia sponzorovaní DoD a všetci oprávnení rodinní príslušníci vyžadujú a Postavenie síl Dohoda ( POHOVKA ) osvedčenie v pase, ktoré preukazuje, že majú legálny pobyt v krajine Nemecko.

Po druhé, čo znamená status SOFA? dohoda o postavení ozbrojených síl

Čo je v tomto ohľade karta pohovky v Nemecku?

The POHOVKA certifikát identifikuje nositeľa ako osobu, ktorá má právo na neobmedzený vstup a výstup Nemecko a na výhody, privilégiá a ochranu v rámci NATO POHOVKA a nemecký Doplnková dohoda.

Ako môžem skontrolovať stav mojej pohovky?

Komu získať a POHOVKA pečiatku, mali by ste navštíviť agenta alebo úrad amerického vojenského pasu. Je dôležité získať tvoj POHOVKA pečiatku pred cestou do zámoria. Súčasne a POHOVKA Licencia je bežný termín pre vojenský vodičský preukaz, ktorý umožňuje členom a rodinám v službe prevádzkovať vozidlá v krajine.

Odporúča: