Obsah:

Ako používate slovo tvrdenie vo vete?
Ako používate slovo tvrdenie vo vete?

Video: Ako používate slovo tvrdenie vo vete?

Video: Ako používate slovo tvrdenie vo vete?
Video: Вот эти слова нужно сказать на банковскую карту. Деньги придут откуда не ждали 2024, Smieť
Anonim

Príklady tvrdiť vo vete

On tvrdil že vo vláde boli špióni. Ona tvrdil jej nezávislosť od rodičov získaním vlastného bytu. Šéf sa zdráhal tvrdiť jeho právomoc nad svojimi zamestnancami.

Čo je v tejto súvislosti príkladom tvrdenia?

Definícia an tvrdenie je tvrdenie alebo vyhlásenie o niečom, často ako výsledok názoru v protiklade k skutočnosti. An príklad niekoho, kto robí tvrdenie je osoba, ktorá sa odvážne postaví na schôdzu s bodom v opozícii voči predkladateľovi, hoci má platné dôkazy na podporu svojho tvrdenia.

Po druhé, čo je písomné tvrdenie? Definícia Tvrdenie . Keď niekto tvrdí, že v to investuje svoju silnú vieru, akoby to bola pravda, hoci to tak nemusí byť, robí to tvrdenie . Tvrdenie je štylistický prístup alebo technika zahŕňajúca silné vyhlásenie, dôrazné alebo sebavedomé a pozitívne vyhlásenie týkajúce sa presvedčenia alebo skutočnosti.

Tiež vedieť, čo je veta tvrdenia?

odvážne vyhlásenie bez dôkazu. Príklady Tvrdenie v veta . 1. Právnik tvrdenie prinúti nás veriť, že jej klient nebol v čase vraždy v stave.

Ako použijete nepravdu vo vete?

nepravda Príklady viet

  1. V tomto sa mieša pravda a lož.
  2. Dokonca aj jeho dôvtip a poznanie sveta boli pokazené a jeho dojatá veselosť bola zasiahnutá smútkom, pachom klamstva, ktorý unikal každým pórom jeho tela."
  3. Všetko je márnosť, všetka lož, okrem tej nekonečnej oblohy.

Odporúča: