Čo je MyITLab?
Čo je MyITLab?

Video: Čo je MyITLab?

Video: Čo je MyITLab?
Video: 30 глупых вопросов DevOps-инженеру [Карьера в IT] 2024, Smieť
Anonim

MyITLab 2016 je ľahký a nemusíte sťahovať žiadny softvér! Tréningový program bude simulovať bežiace prostredie Microsoft Office, takže môžete trénovať na MS Office Word, Excel, Powerpoint atď. na vašom vlastnom PC bez inštalácie týchto softvérov.

Týmto spôsobom, čo je Mylabit?

MyLab IT je platforma na výučbu a vzdelávanie, ktorá vám umožňuje osloviť každého študenta. V kombinácii so vzdelávacím obsahom napísaným uznávanými vedcami v rámci učebných osnov, MyLab IT pomáha poskytovať výsledky vzdelávania, o ktoré sa študenti a inštruktori usilujú.

Tiež, čo je moje laboratórium Pearson? MyLab ™ je jedným z na popredné svetové zbierky online domácich úloh, návodov a produktov hodnotenia. Je navrhnutý tak, aby sa zlepšoval na výsledky všetkých študentov vysokých škôl, po jednom študentovi.

Len tak, funguje MyITLab na Macu?

Mac Používateľské tipy: MyITLab 2016 je teraz kompatibilný s Mac's , dokonca aj na dokončenie Grader Project. Mac's zobrazenie prostredia sa NEBUDE zhodovať so zobrazením simulácie, pretože simulácia demonštruje prostredie Windows. Mac's funkčnosť sa líši od prostredia Windows.

Aký je Pearson mastering?

Mastering ™ je jednou z popredných svetových kolekcií online domácich úloh, návodov a produktov hodnotenia. Je navrhnutý tak, aby zlepšoval výsledky všetkých vysokoškolských študentov, po jednom študentovi.