Je strach prejavom rešpektu?
Je strach prejavom rešpektu?

Video: Je strach prejavom rešpektu?

Video: Je strach prejavom rešpektu?
Video: Эта буква в имени несёт деньги и достаток. Первая буква в имени влияет на характер и судьбу человека 2024, Apríl
Anonim

Strach a rešpekt sú dve rôzne ľudské emócie. Strach znamená byť strach niekoho, kým rešpekt je obdivovať niekoho. Rešpekt je niečo, čo zarábame, ale strach je nám vnútené. Pocit z rešpekt môžu byť vzájomné, ale strach nikdy nemôže byť vzájomný medzi dvoma ľuďmi.

Navyše, čo je lepší strach alebo rešpekt?

Machiavelli to vidí tak, že hoci mať oboje je ideálny, byť obávaný je lepšie pretože strach je silnejšie ako byť obľúbený alebo milovaný. Machiavelliho pohľad na vodcovstvo je podnetný, pretože vás môže prinútiť premýšľať, aký je najlepší prístup k získaniu prijatia a prijatia iných ľudí. rešpekt.

Následne je otázkou, či ide strach a rešpekt ruka v ruke? Ak vás rešpektujú z lásky, stratili by svoje rešpekt keď o teba stratili záujem alebo našli niekoho oveľa hodnejšieho milovať. Ale ak ste rešpektovaní z strach , ľudia bude pamätaj na teba, aj keď si už dávno preč, a vždy si daj pozor na svoju prítomnosť.

Následne si možno položiť otázku, čo znamená rešpektovať všetok strach, žiaden?

Rešpektujte všetky prostriedky na: Nikdy nikoho nepodceňujte! nikdy ich nepovažujte za „bláznov, slabochov alebo že nikdy nemôžu byť v pozícii, aby zmenili váš život“ Žiadny strach neznamená : Nikdy nedovoľte, aby vás niekto okrájal, aby ste sa cítili malí alebo bez moci len kvôli ich postave, vzhľadu alebo osobnosti.

Čo je to vedenie založené na strachu?

Pod strach - založené vedenie , ľudia sa boja povedať pravdu, pretože už vedia, že ju nikto nechce počuť. Problémy a výzvy si nechávajú pre seba, pretože vedia, že ak ich vynesú na povrch, nepomôže im to a môže im to dokonca uškodiť.

Odporúča: