Ako Soda vedel, že Dally mohol dostať list poníkovi?
Ako Soda vedel, že Dally mohol dostať list poníkovi?

Video: Ako Soda vedel, že Dally mohol dostať list poníkovi?

Video: Ako Soda vedel, že Dally mohol dostať list poníkovi?
Video: /Солонгос ажлын жор #6./ (Наскагийн эхнэр ямар ажил хийдэг вэ?) 2024, Apríl
Anonim

V list , Sóda hovorí, že Darrymu je ľúto, že udrel Ponyboy . Dally nebude povedať ich kde Ponyboy sa skrýva, čo Darryho poriadne rozruší. Sóda hovorí, že si to želá Ponyboy a Johnny by sa obrátia na políciu a on im tiež povie, že ich príbeh bol v novinách.

V súvislosti s tým, kto napísal list, ktorý Dally priniesla pre poníka?

Sodapop's Letter je list Sóda dal Dallasovi odovzdať Ponyboyovi, kým zostal v kostole, pretože Soda vedel, že Dallas vedel, kde chlapci sú, ale Dallas to nepovedal ani Sodovi, a tak Ponyboyovi napísal tento list.

Navyše, čo sa poník dozvie o sóde a Darrym? Ustarostený, Darry a Ponyboy ísť nájsť Sodapop . Hovorí im o ich neustálom boji je roztrhať ho. Vzlykajúc ich žiada, aby sa pokúsili navzájom pochopiť a prestali bojovať. Sľubujú, že to skúsia.

Tiež viete, kde dally povedal chlapcom, aby išli?

Keď sa pýtali policajti Dally o tom, kde sa Johnny a Soda nachádzajú, on povedal že majú namierené do Texasu. Päť dní po incidente s Bobom, Dally príde na návšteva na chlapci v opustenom kostole vo Windrixville, on hovorí oni: "Ten chlpáč ťa tu nebude hľadať. Myslia si, že si si posvietil na texas."

Čo hovorí list v outsideroch?

Hovorí, že Johnny veril, že jeho smrť „stojí za to“, pretože životy detí, ktoré zachránil, „stoja za viac ako moje“. Hovorí Ponymu, aby si ďalej užíval západy slnka a aby nebol "taký otravovaný tým, že je maznáčik." Johnny hovorí Ponymu, že stále môže byť akýmkoľvek druhom človeka, akým chce v živote byť a že existuje „

Odporúča: