Je Gatorade alebo Pedialyte lepší na dehydratáciu?
Je Gatorade alebo Pedialyte lepší na dehydratáciu?

Video: Je Gatorade alebo Pedialyte lepší na dehydratáciu?

Video: Je Gatorade alebo Pedialyte lepší na dehydratáciu?
Video: Which is better? Gatorade or Pedialyte? 2024, Smieť
Anonim

Gatorade : Gatorade je športový nápoj určený na boj lepšia dehydratácia než voda. Údajne to robí lepšie než bežná stará voda tým, že obsahuje draslík a sodík, čo sú oba elektrolyty. Pedialyte má veľa sodíka a draslíka, ale menej kalórií a menej cukru ako Gatorade.

Je Gatorade týmto spôsobom dobrý na dehydratáciu?

' dobre z Gatorade Keď cvičíte, je dôležité zostať hydratovaný. Voda je najlogickejšia forma hydratácie. Športové nápoje však ako Gatorade obsahujú cukor a elektrolyty ako sodík a draslík. Športové nápoje môžu pomôcť nahradiť to, čo stratíme počas dlhšie trvajúceho cvičenia, najmä v horúčave.

Okrem toho, hydratuje Pedialyte lepšie ako voda? Napriek tomu rehydratácia s nápojom ako Pedialyte umožňuje telu doplniť a udržať tekutiny a esenciálne elektrolyty dlhšie než prostý voda . Zrátané a podčiarknuté: Cieľom je urobiť voda vaša voľba č. 1 pre hydratáciu. ale Pedialyte môže mať výhody, ak sa po dlhom alebo horúcom behu cítite obzvlášť dehydrovaný.

Tiež viete, je Pedialyte dobrý na dehydratáciu?

Už viac ako 50 rokov, Pedialyte pomohol ľuďom všetkých vekových kategórií nahradiť tekutiny a elektrolyty, ktoré stratili v dôsledku náročných chvíľ dehydratácia . Podporované pokročilou vedou, Pedialyte obsahuje optimálnu rovnováhu cukru a elektrolytov pre rýchle rehydratácia.

Je pomarančový džús dobrý na dehydratáciu?

Zeleninové šťavy sú lepšie na hydratáciu ako ovocné šťavy pretože prírodné cukry prítomné v ovocí môžu inhibovať hydratáciu. navyše ovocné šťavy majú tendenciu mať koncentrovanú formu cukru. Ak však máte radi ovocné šťavy , pomarančový džús môže byť a dobre možnosť, pretože obsahuje veľa elektrolytov.

Odporúča: