Existuje Pedialyte pre dospelých?
Existuje Pedialyte pre dospelých?

Video: Existuje Pedialyte pre dospelých?

Video: Existuje Pedialyte pre dospelých?
Video: Rating Electrolyte Drinks - Pedialyte Strawberry Powder 2024, Smieť
Anonim

Teraz si môžete kúpiť Pedialyte pre dospelých

MaSomeny ľudia prisahajú Pedialyte - na perorálny roztok elektrolytu pre deti, ktorý pomáha predchádzať dehydratácii, keď sú choré - ako osvedčený elixír na opicu. teraz na značka uvádza na trh verziu svojho nápoja špeciálne pre dospelých bojujúcich s kocovinou.

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, môže sa Pedialyte používať pre dospelých?

Pedialyte obsahuje účinnú rovnováhu cukru (glukózy) a minerálov (elektrolytov), čím pomáha predchádzať dehydratácii počas hnačky a vracania. Áno, vo všeobecnosti, an dospelý smieť použite Pedialyte ; neexistujú pre ňu žiadne kontraindikácie použitie v dospelých.

môžu dospelí piť Pedialyte na hnačku? Áno, je to v poriadku pre dospelých do nápojPedialyte na liečbu alebo prevenciu dehydratácie spôsobenej hnačka . Pedialyte Roztok sa používa na: liečbu alebo prevenciu dehydratácie spôsobenej vracaním alebo hnačka . Funguje tak, že nahrádza elektrolyty a sacharidy v tele, aby sa zabránilo dehydratácii.

Okrem toho, je Pedialyte dobrý na dehydratáciu u dospelých?

Už viac ako 50 rokov, Pedialyte pomohol ľuďom všetkých vekových kategórií nahradiť tekutiny a elektrolyty, ktoré stratili v dôsledku náročných chvíľ dehydratácia . Podporované pokročilou vedou, Pedialyte obsahuje optimálnu rovnováhu cukru a elektrolytov pre rýchle rehydratácia.

Je lepšie piť Gatorade alebo Pedialyte?

Gatorade : Gatorade je šport piť určené na boj proti dehydratácii lepšie než voda. Vraj robí toto lepšie než bežná stará voda, ktorá sa vkladá do draslíka a sodíka, čo sú oba elektrolyty. Pedialyte má veľa sodíka a draslíka, ale menej kalórií a menej cukru ako Gatorade.

Odporúča: