Vyžaduje UT Austin odporúčacie listy?
Vyžaduje UT Austin odporúčacie listy?

Video: Vyžaduje UT Austin odporúčacie listy?

Video: Vyžaduje UT Austin odporúčacie listy?
Video: ПОСМОТРЕТЬ ЭТО, ПРЕЖДЕ ЧЕМ ПОБЕДИТЬСЯ В UT Остин !! Вопросы и ответы 2024, Smieť
Anonim

List (s) z odporúčanie

Môžete odoslať až dve voliteľné odporúčacie listy s vašou prihláškou.

Ľudia sa tiež pýtajú, potrebuje UT Austin odporúčacie listy?

Odporúčacie listy môžu pomôžte nám dozvedieť sa o vás veci, ktoré nie sú dostupné z iných položiek aplikácie. A ak vy robiť odovzdať ich, oni bude pri posudzovaní vašej žiadosti. Ale sú voliteľné a vy bude byť braný do úvahy pre prijatie bez ohľadu na to, či sa podrobíte odporúčacie listy alebo nie.

aké sú požiadavky na UT Austin? S GPA 3,68, UT Austin vyžaduje, aby ste v triede strednej školy boli nadpriemerní. Budete potrebovať aspoň kombináciu A a B, pričom viac A ako B. Nižšie GPA môžete kompenzovať tvrdšími triedami, ako sú triedy AP alebo IB.

Vyžaduje Texas A&M tiež odporúčacie listy?

Je to vysoko odporúčané že všetci žiadatelia predložia aspoň jeden odporúčací list priamo na Texas A&M Úrad prijímania; však nie je požadovaný . Všetky odporúčacie listy musia byť spracované 30 dní po odoslaní žiadosti.

Je UT lepší ako A&M?

Texas je lepšie akademicky. The Texaská univerzita v Austine je veľa lepšie akademickej inštitúcie než Texas A&M univerzite. UT je na 52. mieste v rebríčku NationalUniversity amerického spravodajstva A&M je na 70. mieste. Do Texasu je tiež oveľa ťažšie dostať sa, pretože len 39,7 percenta uchádzačov UT.

Odporúča: