Prečo Equality povedal, že sa narodil s kliatbou?
Prečo Equality povedal, že sa narodil s kliatbou?

Video: Prečo Equality povedal, že sa narodil s kliatbou?

Video: Prečo Equality povedal, že sa narodil s kliatbou?
Video: Психиатры из разных стран пообщались с первым в мире искусственным сознанием Джеки | АЛЛАТРА НОВОСТИ 2024, Smieť
Anonim

Rovnosť 7-2521 bol narodený s kliatbou : on je väčšinu svojho života premýšľal o zakázaných myšlienkach. A on sa im nebráni. To je zlé, pretože podľa Svetovej rady sa všetci muži musia snažiť byť úplne rovnakí. Všetci ľudia musia tvoriť jedno veľké, šťastné, nedeliteľné „MY“.

Podobne, čo si v živote najviac želala rovnosť 7 2521?

Rovnosť 7-2521 , ktorý sa neskôr premenuje na Prometheus, verí v individualizmus a odmieta kolektivistickú spoločnosť okolo seba. Je márnivý a sebecký, silný, krásny a inteligentný. Miluje Rovnosť 7-2521 pretože je odlišný od najviac muži okolo nej.

Tiež sa musí rovnosť obávať, že ju budú nasledovať ostatní? Príležitosť pre rast, zmenu a osobnú slobodu. Musí sa Equality obávať, že ju budú nasledovať ostatní ? Nie, pretože ľudia mať vymyli mozog, aby verili, že Uncharted Forest je nebezpečný a že by tam nikto nikdy nemal cestovať.

prečo rada učencov zamietla vynález Equality?

po prvé, Vynález Equality bol zamietnutý pretože on mal porušil všetky zákony. On má vzdoroval úlohe zametača ulíc, ktorú mu pridelili rady povolaní a rozhodol sa pustiť do záležitostí v oblasti určenej pre Rada učencov.

Prečo sa rovnosť stará o Libertyho vek?

On stará sa pretože ju chce držať mimo Domu párenia.

Odporúča: