Potrebujete mať účet na Facebooku, aby ste mohli používať Messenger?
Potrebujete mať účet na Facebooku, aby ste mohli používať Messenger?

Video: Potrebujete mať účet na Facebooku, aby ste mohli používať Messenger?

Video: Potrebujete mať účet na Facebooku, aby ste mohli používať Messenger?
Video: Электрика в квартире своими руками. Вторая серия. Переделка хрущевки от А до Я .#10 2024, Apríl
Anonim

Stiahnite si Facebook Messenger vyberte možnosť „Nie je zapnutá Facebook ?“a zadajte svoje telefónne číslo a meno. To je všetko. vy môže nahrávať a odosielať fotografie, videá, spúšťať skupinové rozhovory a použitie hlasové hovory a videohovory bez toho, aby ste sa museli registrovať na a Účet na Facebooku.

Tiež viete, potrebujete účet na Facebooku, aby ste mohli používať Messenger?

Ak vy nemajú a účet na Facebooku ešte a len chcieť do použite Messenger , postupujte podľa týchto krokov. Stiahnuť Facebook Messenger na iOS, Android alebo WindowsPhone. Otvorte aplikáciu a zadajte svoje telefónne číslo. Raz vy 'urobil som to môžeš zadajte telefónne čísla svojich priateľov a začnite im posielať správy.

Okrem toho, môžem odstrániť svoj účet na Facebooku a ponechať si messenger? Všetko tvoje Facebook údajov bude buďte v bezpečí, kým nebudete pripravení znova sa prihlásiť. Ak ste deaktivovali svoje účtu a používate Messenger , neaktivuje vás znova účet na Facebooku . Tvoji priatelia bude vás bude môcť kontaktovať iba prostredníctvom Messenger v aplikácii alebo v okne rozhovoru Facebook.

Môžete použiť Messenger, ak nemáte Facebook?

Dokonca Ak máte odprisahaný Facebook alebo chcete úplne opustiť sociálne siete, to neznamená môžeš 't vziať výhodou Messenger od Facebooku služby. Áno, tieto dve veci sú prepojené. Ale ak ty postupujte podľa týchto jednoduchých krokov, môžeš použiť na Facebook Messenger bez toho, aby ste sa museli prihlásiť do a Facebook účet!

Čo znamená používať messenger bez Facebooku?

Odpovedané 23. júna 2019 · Autor má 62 odpovedí a 29,9 000 zobrazení odpovedí. Používanie messengeru bez Facebooku znamená na posol je nepoužíva Facebook účet. To je iba a posol účtu.

Odporúča: