Kto povedal, že dobrý poriadok môže viesť k dobrej disciplíne?
Kto povedal, že dobrý poriadok môže viesť k dobrej disciplíne?

Video: Kto povedal, že dobrý poriadok môže viesť k dobrej disciplíne?

Video: Kto povedal, že dobrý poriadok môže viesť k dobrej disciplíne?
Video: Созидательное общество объединяет всех 2024, Smieť
Anonim

Moderné využitie „ Dobrý poriadok a Disciplína "Termín."

20 Major Herbert S.

Prečo je týmto spôsobom dôležitý poriadok a disciplína?

Dobrý poriadok a disciplína pripravuje vojakov na vojnu; učí zodpovednosti za to, čo robia alebo nerobia, a pomáha vojakom, aby boli zodpovední aj za svoje osobné správanie.

Následne je otázkou, aké armádne nariadenie pokrýva dobrý poriadok a disciplínu? Článok 134 Jednotného kódexu vojenskej spravodlivosti („UCMJ“) umožňuje veliteľom trestať činy poškodzujúce „ dobrý poriadok a disciplína “, ale dosah tohto ustanovenia je v posledných rokoch stále viac obmedzený.

Následne je otázkou, čo znamená dobrý poriadok a disciplína?

Dobrý poriadok & Disciplína je niečo ťažko definovateľné, ale ľahko vycítiteľné. Pre mňa to je o vytváraní, udržiavaní a presadzovaní profesionálnych štandardov, ktoré stanovujú podmienku úspechu jednotlivca a jednotky. Čokoľvek, čo zasahuje do týchto podmienok alebo ich odvracia je v rozpore s Dobrý poriadok & Disciplína.

Prečo je disciplína v armáde taká dôležitá?

Vojenská disciplína je nevyhnutné pre členov vojenské pretože pomáha budovať charakter a prispieva k súdržnému tímu. Bez vojenská disciplína , členovia vojenské divízie, jednotky a čaty pravdepodobne nebudú schopné fungovať ako jeden tím počas misií, cvičení a výcviku.

Odporúča: