Sú centrá aktivít zlé pre dieťa?
Sú centrá aktivít zlé pre dieťa?

Video: Sú centrá aktivít zlé pre dieťa?

Video: Sú centrá aktivít zlé pre dieťa?
Video: День Рождения Настиной куклы на детской площадке 2024, Smieť
Anonim

Štúdie ukázali, že sa zvýšil centrum aktivít užívanie v skutočnosti vedie k zníženiu motorického vývoja a kontroly. To je preto, že bábätká v jumperoch alebo exersauceroch nezažívajú vhodné nosenie a presúvanie hmotnosti potrebné na samostatnú chôdzu alebo plazenie.

Jednoducho, sú centrá aktivít bezpečné pre bábätká?

Skip Hop Explore a ďalšie Centrum aktivít Skip-Hop dieťa telocvičňa umožňuje bábätká dávať pozor na vlastné nohy pri hre. Verte nám. Zatiaľ čo toto centrum aktivít sa účtuje ako bytie bezpečné pre bábätká štyri mesiace a staršie, pred použitím sa uistite, že sa dokážu samé posadiť.

Navyše, kedy môžu bábätká využívať centrá aktivít? Vo veku okolo šiestich mesiacov je vhodný čas na inováciu dieťa od an činnosť podložku na podlahu k sedeniu centrum aktivít , kde oni môcť otočte stoličku a položte prsty na podlahu. Centrá aktivít prísť s hračkami a predmetmi, ktoré povzbudzujú bábätká na precvičenie koordinácie oko-ruka a úchopu pinče.

Keď to vezmeme do úvahy, sú exersaucery zlé pre deti?

Je to užitočné exersaucers sú stacionárne, čím sa eliminuje množstvo nebezpečenstiev spojených s chodcami, ale niektoré nebezpečenstvá stále existujú. Exersaucers môže skutočne obmedziť detského vývoj, ak sa používajú príliš často alebo príliš skoro. Bábätká by mal mať počas dňa čo najviac voľného pohybu.

Sú odrážadlá zlé pre bábätká?

Vyhadzovače neponúkajú veľkú podporu bábätká zostanú visieť za rozkrok, čím zaťažujú panvu a chrbticu. Vyhadzovače sú tiež zlé pre dieťa sociálny rozvoj, keďže interakcia s ich prostredím a ostatnými je obmedzená.

Odporúča: