Ako Chaucer vníma oxfordského duchovného?
Ako Chaucer vníma oxfordského duchovného?

Video: Ako Chaucer vníma oxfordského duchovného?

Video: Ako Chaucer vníma oxfordského duchovného?
Video: The Oxford Cleric 2024, Apríl
Anonim

Čo sa týka typu človeka Oxfordský duchovný bol, Chaucer vykreslil ho ako úctivého, tichého a vďačného. Jeho slová boli vždy úctivé. Hovoril len vtedy, keď to bolo nevyhnutné. A modlil sa za tých, ktorí mu dali peniaze na školu.

Tiež viete, kto je oxfordský duchovný v Canterbury Tales?

The Oxfordský duchovný , alebo inak len známy ako klerik , je zo série rozprávok volal Canterburské rozprávky . Mal pomerne jednoduchý život ako a klerik a bol častejšie vnímaný ako filozof. The klerik bol len študent, ktorý použil všetky svoje peniaze na knihy namiesto na oblečenie a bol považovaný za chudobného.

Tiež viete, je úradník taký plný morálnych cností ako jeho reč? The úradník je niekto, kto nevyhnutne nepracuje, chodí do školy a je a študent filozofie. Je veľmi múdry a plný morálnych cností . The úradník mal a celkom dobre stáť jeho sociálny život.

aká sociálna trieda je oxfordský duchovný v Canterbury Tales?

Popis práce. Bol členom nevoľníka trieda , keďže bol študentom a je stred Trieda študent.

Čo je Franklin v Canterburských rozprávkach?

A " franklin " je šľachtický vlastník pôdy, člen šľachty. A na rozdiel od väčšiny šľachtických hostiteľov, ktorí zvyčajne medzi hosťami rozobrali stôl, aby uvoľnili miesto na iné veci v sále, Franklin udržuje svoj stôl vždy pripravený a čaká.

Odporúča: