Je Southern Miss dobrá škola?
Je Southern Miss dobrá škola?

Video: Je Southern Miss dobrá škola?

Video: Je Southern Miss dobrá škola?
Video: Karavan svoimi rukami za 1000€ - bez registratsii i TÜV 2024, Smieť
Anonim

Vnútri Mississippi , Univerzita Južné Mississippi sa považuje za vysokokvalitnú vysokú školu na a Skvelé Cena. University of Južné Mississippi celková priemerná čistá cena v kombinácii s vysokou kvalitou vzdelávania vedie k a skvelé hodnotu za peniaze v porovnaní s inými vysokými školami a univerzitami v Mississippi.

Je teda Southern Miss škola d1?

Univerzita v Južné Mississippi ( USM alebo Južná slečna ) je verejná výskumná univerzita s hlavným kampusom v Hattiesburgu, Mississippi . USM ponúka 16 športových programov na úrovni divízie I Národnej vysokoškolskej atletickej asociácie (NCAA).

koľko študentov je zapísaných na Southern Miss? 14 554 (2016)

Následne je otázkou, čím je južné Mississippi známe?

Najpopulárnejšie odbory na Univerzite v Južné Mississippi patrí: Registrovaná sestra/Registrovaná sestra; Základné vzdelávanie a učiteľstvo; Obchodná administratíva a manažment, všeobecné; Psychológia, všeobecná; a slobodné umenia a vedy/liberálne štúdiá.

Je južné Mississippi černošská vysoká škola?

Rasová diverzita Študenti na univerzite z Južné Mississippi sú predovšetkým biele s výrazným čierna populácia. The školy má strednú rasovú diverzitu. 39 % percent študentov sú menšiny alebo študenti inej farby pleti.

Odporúča: