Je Smethwick dobré miesto na život?
Je Smethwick dobré miesto na život?

Video: Je Smethwick dobré miesto na život?

Video: Je Smethwick dobré miesto na život?
Video: 🌠💌Čím se budu zabývat v období následujícího měsíce?🍀 2024, Smieť
Anonim

“ Smethwick je teraz ' naživo -a-nechaj- naživo ' miesto s dobre komunitné vzťahy“. Smethwick sa tiež teší obzvlášť výraznému miesto v histórii sikhskej diaspóry.

Je teda medvedie drevo pekné miesto na život?

Bearwood je pekný dobre . Odkedy ich vyhodili z centra mesta, je tu problém s bezdomovcami, no okrem toho je to eso. Midland je krásne , málo pekný reštaurácie a 900 bookmakerov/charitatívnych obchodov, ak máte radi takéto veci.

Podobne je Stourbridge dobrým miestom na život? “ Stourbridge ako celok je veľmi atraktívny miesto pre život , povedal. „Je to na okraji zeleného pásu, medzi vidiekom a mestskou aglomeráciou. Je tam pár pekných dedín.

Otázkou tiež je, či je Dudleymu príjemné žiť?

Dudley sa považuje za bezpečnú oblasť s nízkou mierou kriminality v porovnaní s národným priemerom, hoci miera kriminality sa v rámci okresu líši, pričom Kidderminster a Stourport-on-Severn sú štatisticky považované za najmenej bezpečné a Dudley a Stourbridge medzi najbezpečnejšie.

Je Solihull bezpečným miestom na život?

Preto Solihull bol vyhlásený za najlepší miesto pre život v UK. Správy, že niektoré mestá sú najlepšie naživo v Spojenom kráľovstve každú chvíľu zdvihli hlavu (pred štrnástimi dňami to bol Bristol – pah), ale tentoraz to výskumníci pochopili správne. Solihull's motto je „urbs in rure“(mesto v krajina ).

Odporúča: