Prečo sú faktické rodiny dôležité?
Prečo sú faktické rodiny dôležité?

Video: Prečo sú faktické rodiny dôležité?

Video: Prečo sú faktické rodiny dôležité?
Video: АНАЛИТИЧЕСКИЙ ДОКЛАД «ИСКУССТВЕННОЕ СОЗНАНИЕ ДЖЕКИ. ОСОБЕННОСТИ, УГРОЗЫ И ПЕРСПЕКТИВЫ» 2024, Smieť
Anonim

Oni sú dôležité pretože ukazujú vzťah medzi sčítaním a odčítaním. (Existujú tiež faktické rodiny ukazujúci vzťah medzi násobením a delením, ale sčítanie a odčítanie sú to, na čo sa zameriavame v „Túto matematickú knihu neotvárajte“.)

Ľudia sa tiež pýtajú, ako sú faktické rodiny užitočné?

Fakt rodiny sú množiny troch čísel, ktoré sa používajú na vytvorenie štyroch matematických faktov pomocou sčítania/odčítania alebo násobenia/delenia. Fakt rodiny pomôžte nám ukázať inverzný vzťah alebo opačný vzťah medzi sčítaním a odčítaním a medzi násobením a delením.

Okrem toho, čo sú skutočné rodiny? A fakt rodina je skupina matematických faktov s použitím rovnakých čísel. V prípade sčítania/odčítania použijete tri čísla a získate štyri fakty. Môžete napríklad vytvoriť a fakt rodina pomocou troch čísel 10, 2 a 12: 10 + 2 = 12, 2 + 10 = 12, 12 − 10 = 2 a 12 − 2 = 10.

Prečo potom učíme faktické rodiny?

Fakt rodiny môžu pomôcť učiť koncept rovnosti. 3. Fakt rodiny pomôcť učiť otočiť fakty (komutatívna a antikomutatívna vlastnosť sčítania a odčítania a násobenia a delenia).

Čo s tým súvisí?

Isté čísla a fakty sú súvisiace alebo make up a skutočnosť „rodina“a v každej rodine sú len tri čísla. Oni sú súvisiace pretože môžete sčítať dve čísla a získať tretie číslo.

Odporúča: