Čo je to transmutácia energie?
Čo je to transmutácia energie?

Video: Čo je to transmutácia energie?

Video: Čo je to transmutácia energie?
Video: О ЧЕМ ВЫ ДРУГ ДРУГУ ХОТИТЕ СЕЙЧАС СКАЗАТЬ?🔥🔥🔥🚀🚀🚀 2024, Smieť
Anonim

Sexuálne transmutácia je proces sexuálnej konverzie energie do nejakého iného pohonu, motivácie, príp energie vyššieho rádu.

Aký je teda zákon neustálej premeny energie?

„Myšlienky Transmutované Do fyzickej podoby“The Zákon neustálej premeny energie alebo zákon z Energia hovorí, že všetko energie je v pohybe a to všetko energie ktorý je v pohybe sa nakoniec objaví vo fyzickej forme. Znamená to, že naše myšlienky sa nakoniec objavia vo fyzickej podobe.

Navyše, čo je energetická alchýmia? Energetická alchýmia , je proces transmutácie, prebudený vo vašej dlani. Toto je obrat od temnoty k svetlu, od nenávisti k láske a od horiaceho popola k úteku.

Tiež viete, čo je transmutácia duchovná?

Znamená to neustále robiť rozhodnutia, ktoré ich vyzdvihnú do popredia vo všetkých oblastiach života. Pomáhať druhým je jedna z najsilnejších vecí, ktoré môžete urobiť, aby ste urýchlili svoj osobný rast. A uistite sa, že rovnakú láskavosť prejavíte aj sebe. Takže čokoľvek ste v minulosti urobili alebo neurobili, aj tak si odpustite a milujte sa.

Aký je zákon rytmu?

The Zákon rytmu tvrdí, že energia vo vesmíre je ako kyvadlo. Kedykoľvek sa niečo kýve doprava, musí sa to potom kývať doľava. Všetko, čo existuje, je zapojené do tanca, kolísajúceho, plynúceho, kolísajúceho sa tam a späť. Všetko prechádza cyklami, no všetko má a rytmus alebo vzor.

Odporúča: