Je čítanie prirodzene založené na výskume?
Je čítanie prirodzene založené na výskume?

Video: Je čítanie prirodzene založené na výskume?

Video: Je čítanie prirodzene založené na výskume?
Video: Мачу-Пикчу: город древней цивилизации инков! Анды, Перу. 2024, Apríl
Anonim

Čítajte Prirodzene zásahy fungujú, pretože poskytujú štandardy založené pokyn, ktorý zrýchľuje čítanie výkon, ako aj starostlivo navrhnuté lekcie založené o výchove výskumu . Štúdie poskytujú dôkaz o účinnosti Prečítajte si Naturally's intervenčné programy.

Čo je týmto spôsobom program Read Naturally?

Čítajte Prirodzene je doplnok program na čítanie ktorého cieľom je zlepšiť čítanie plynulosť, presnosť a porozumenie žiakov základných a stredných škôl pomocou kombinácie textov, audio CD a počítača softvér . The program používa rôzne produkty, ktoré majú spoločnú stratégiu budovania plynulosti.

Po druhé, čo je to intervencia založená na výskume? Odpovedať na Zásah (RTI) je všeobecný vzdelávací rámec, ktorý zahŕňa výskumu - založené poučenie a zásahov , pravidelné sledovanie pokroku študentov a následné využívanie týchto údajov v priebehu času pri rozhodovaní o vzdelávaní.

Ako v tejto súvislosti prirodzene funguje čítanie?

In Čítajte Prirodzene Strategické programy, študent si spolu číta a zároveň počúva starostlivo naladenú nahrávku plynulého čitateľa. Opakované Čítanie : Študent číta príbeh viackrát. Opakované čítanie pomáha študentovi zvládnuť ťažké slová, zvýšiť presnosť a zlepšiť vyjadrovanie, aby sa stal plynulým čitateľom.

Koľko prirodzene stojí čítanie?

Nižšie uvedená cena odráža cenu za sedadlo.

Popis Číslo položky Cena položky, $
1-5 miest na sedenie RL01A 159,00 dolárov za sedadlo
6-29 miest na sedenie RL01B 55,00 dolárov za sedadlo
30-129 miest na sedenie RL01C 23,00 dolárov za sedadlo
130+ miest na sedenie RL01D 19,00 dolárov za sedadlo

Odporúča: