Môžete rozšíriť AppleCare plus pre iPhone?
Môžete rozšíriť AppleCare plus pre iPhone?

Video: Môžete rozšíriť AppleCare plus pre iPhone?

Video: Môžete rozšíriť AppleCare plus pre iPhone?
Video: Apple Care, мировая гарантия и заговоры перекупов | #applecare #applecarerussia 2024, Smieť
Anonim

vy nemôže predĺžiť vaše pokrytie, kým nebudete existovať AppleCare pokrytie končí. Akonáhle to skončí, vy mať na to 60 dní obnoviť vaše pokrytie. Od an iPhone alebo iPad , prejdite do časti Nastavenia > Všeobecné > Informácie > AppleCare+ . Otvor Apple Podpora aplikácie na vašej iPhone alebo iPad.

Podobne sa môžete opýtať, či je možné AppleCare plus rozšíriť?

Odpoveď: A: Nie, ty môcť neobnoviť AppleCare alebo AppleCare Plus . Ak si kúpite AppleCare Plus (musí to byť do 60 dní od zakúpenia telefónu) pridáva ďalší rok a tiež poskytuje výraznú zľavu na opravy, na ktoré sa nevzťahuje záruka. To tiež predlžuje bezplatná telefonická podpora od 90 dní do 2 rokov.

Okrem toho, môžete predĺžiť AppleCare po 2 rokoch iPhone? Nie, to nie je možné rozšíriť AppleCare za tri rokov . AppleCare kryty vy od dátumu nákupu pre tri rokov , takže to naozaj len pridáva dva viac rokov k vášmu prúdu 1 rok záruka.

Ak vezmete do úvahy túto skutočnosť, môžete rozšíriť AppleCare pre iPhone?

AppleCare a AppleCare+ sú posiate Apple predĺžený záručné programy pre iPhone , iPad, iPod a Mac. Môžeš vybrať si predĺžiť tvoj AppleCare záruka Ak ty vybrať na ďalšie časové obdobie. Pre iPhony a iPady, AppleCare+ pokrýva aj nehody, ako je poškodenie kvapalinou, rozbité obrazovky a ďalšie.

Môžem si kúpiť AppleCare po 1 roku?

vy si môžete zakúpiť AppleCare OchranaPlan kedykoľvek v rámci jeden - rok obmedzená záručná doba. Váš nárok na krytie v rámci AppleCare ProtectionPlan začína na vašom hardvéri nákup dátum."

Odporúča: