Ako dlho trvá získanie GED na Floride?
Ako dlho trvá získanie GED na Floride?

Video: Ako dlho trvá získanie GED na Floride?

Video: Ako dlho trvá získanie GED na Floride?
Video: Агрогороскоп для получения качественных семян на март 2022 года 2024, Smieť
Anonim

Ako dlho trvá získanie GED. Dá to zabrať tri mesiace získať diplom GED®, ak sa učíte 2-3 krát týždenne aspoň 1 hodinu. Ak by ste sa učili raz týždenne, príprava na GED® test bude trvať 6-8 mesiacov.

Ako dlho teda trvá získanie GED?

Väčšina jednotlivcov, ktorí zarábajú svoje GED stráviť menej ako tri mesiace prípravou a vykonaním skúšok, podľa GED Testovacia služba. Môžete sa zaregistrovať a vziať skúšky kedykoľvek, ale jednotlivci, ktorí študujú na test, majú väčšiu šancu na úspešné absolvovanie.

Okrem vyššie uvedeného, môžem získať GED online na Floride? Hoci nemôžete vziať GED test online na Floride alebo kdekoľvek inde v USA sú školenia a cvičenia dostupné na internete. Uistite sa, že spĺňate požiadavky. Komu získať GED certifikácia v Florida musíte mať 18 rokov a platný Florida ID.

Len tak, koľko stojí získanie GED na Floride?

The náklady z GED otestovať v Florida je 128 USD za kompletnú batériu štyroch testov (32 USD za každý individuálny test). Stav Florida vyžaduje školy, ktoré ponúkajú GED prípravné kurzy za poplatok 30 USD za semestr, ale existujú zariadenia, kde môžete nájsť pomoc zadarmo.

Je ťažké získať GED?

The GED ® Test je ťažké pretože je to veľmi časovo náročné. Ale ak sa pripravíte s dobrými zdrojmi, GED je celkom ľahké. The GED test vám poskytuje obmedzený čas (od 70 do 150 minút, v závislosti od predmetu) na približne 35-40 otázok na predmet.

Odporúča: