Môžem dať svojmu dieťaťu môj starý iPhone?
Môžem dať svojmu dieťaťu môj starý iPhone?

Video: Môžem dať svojmu dieťaťu môj starý iPhone?

Video: Môžem dať svojmu dieťaťu môj starý iPhone?
Video: Не стоит ждать iPhone 12 / Snapdragon 875 разрывает A14 Bionic / PlayStation 5 ВСЕ ИЗМЕНИЛА 2024, Smieť
Anonim

Vytvor detského iCloud účet

Všetko, čo potrebujete robiť je vytvoriť účet pod iOS Dáždnik „Zdieľanie rodiny“. S jej účtom iCloud, váš dieťa bude mať možnosť prihlásiť sa do an starý iPhone alebo iPad, sťahovať aplikácie a dokonca nakupovať položky z App Store – samozrejme, len s vaším súhlasom.

Tiež, ako nastavím svoj starý iPhone pre svoje dieťa?

iPhone , iPad alebo iPod touch Prejsť na nastavenie > [vaše meno] > Rodinné zdieľanie > Pridať člena rodiny > Vytvorte a Dieťa Účet > Ďalej. Ak používate iOS 10.2 alebo starší, goto nastavenie > iCloud > Rodina. Zadajte svoje detského narodeniny a klepnite na Ďalej.

Po druhé, môžem použiť starý iPhone iba na hudbu? Odpoveď. vy môcť absolútne použitie na starý iPhone ako Wi-Fi - iba zariadenie, ktoré môcť stále použitie iMessage, FaceTime a ďalšie aplikácie zahrnuté v systéme iOS, ktoré ste si stiahli z App Store.

Podobne, môžem zmeniť svoj starý iPhone na iPod?

Ak chcete začať používať starý iPhone ako an iPod Dotknite sa, vložte SIM kartu do telefón – uistite sa, že karta je od rovnakého bezdrôtového operátora, ktorý používa telefón. Pripojte iPhone do počítača s pripojením na internet s iTunes. Program bude aktivovať iPhone , čo vám umožní používať ho ako iPod Dotknite sa.

Ako môžem sledovať iPhone svojho dieťaťa?

Otvorte aplikáciu Správy a zadajte svoje detského iCloud poverenia. V časti Nastavenia správ prejdite do časti Účty a uistite sa, že možnosť „Správy vás možno zastihnúť na:“je nastavená na detského telefónne číslo. Nechajte tento účet spustený na pozadí a bude zhromažďovať správy z vášho účtu detského zariadenie.

Odporúča: