Oplatí sa študovať medicínu v Rusku?
Oplatí sa študovať medicínu v Rusku?

Video: Oplatí sa študovať medicínu v Rusku?

Video: Oplatí sa študovať medicínu v Rusku?
Video: Poté, co se ztratili v lese, houbaři upadli do stuporu, když viděli, jaké houby nasbírali... 2024, Smieť
Anonim

Pôvodná odpoveď: Študuje MBBS v Cena Ruska to? Nie. To určite nie hodnotu a vysvetlím ako. Takže pre každého indického študenta, ktorý chce pokračovať v MBBS / MD Rusko cesta rozhodne nie je priamočiara.

Stojí teda štúdium MBBS v Rusku za to?

Poplatok v ruský Vysoké školy sú v porovnaní s inými krajinami veľmi nízke. In Rusko , niektoré z najlepších lekárskych univerzít majú poplatok, ktorý predstavuje jednu pätinu priemernej indickej lekárskej inštitúcie. Médium z štúdium v angličtine ako v Indii. Každý rok tam chodia tisíce indických študentov štúdium MBBS v Rusku.

Navyše, koľko stojí štúdium medicíny v Rusku? Minimum náklady je 121 tisíc rubľov (1 860 USD) ročne. Maximum je 632 500 rubľov (9 730 USD) ročne. The náklady na štúdium titul špecialista v a lekárske univerzite v Rusko je v priemere 270-300 tisíc rubľov * (4 150 – 4 615 USD) ročne.

Tiež viete, oplatí sa študovať v Rusku?

Jednou z hlavných výhod štúdium v Rusku je bezplatné ubytovanie, ktoré poskytuje väčšina univerzít. Okrem ubytovania sú životné náklady vo všeobecnosti lacnejšie ako v Európe či Severnej Amerike, dokonca aj v drahších „hlavných mestách“v Moskve a Petrohrade.

Koľko rokov trvá štúdium medicíny v Rusku?

7 rokov

Odporúča: