Musím absolvovať test CUNY Assessment?
Musím absolvovať test CUNY Assessment?

Video: Musím absolvovať test CUNY Assessment?

Video: Musím absolvovať test CUNY Assessment?
Video: Оценочные тесты CUNY 2024, Smieť
Anonim

Uchádzači o prijatie do prváka do pridruženého programu nemusia preukazovať vysoká škola pripravenosť na prijatie na základe SAT, ACT alebo regentov štátu New York. Avšak zadanie študentov ktorí nie sú vysoká škola pripravený musí prijať príslušné Hodnotiaci test (testy) CUNY v čítaní , písanie a matematika.

Otázkou tiež je, či je potrebný hodnotiaci test CUNY?

Študenti budú požadovaný vziať si Hodnotiaci test CUNY v písaní (CATW), aby sa určila znalosť čítania a písania a vhodný kurz umiestnenie.

Podobne, čo je hodnotiaci test CUNY? The Hodnotiaci test CUNY v matematike je nečasovaný, viacnásobný výber, založený na počítači test pozostáva zo štyroch sekcií: numerické zručnosti/predalgebra, algebra, vysokoškolská algebra a trigonometria. Niektoré vysoké školy vyžadujú, aby študenti dosiahli vyššie skóre predtým, ako sa môžu zaregistrovať na kurzy matematiky nesúce kredit.

Okrem toho, prečo musím absolvovať hodnotiaci test CUNY?

Uchádzači o prijatie do pridruženého programu robiť nie mať ukázať, že majú zručnosti, aby mohli byť prijatí. Avšak zadávanie študentov, ktorí nie sú zdatní na základe SAT, ACT alebo Regentov testy musieť vziať vhodný Hodnotiace testy CUNY.

Môžete použiť kalkulačku na CUNY Assessment Test?

vy majú povolené použitie iba okno Microsoft kalkulačka v tvojom Hodnotiaci test CUNY v matematike. preferovaný. The použitie slovníka je povolený len pre Hodnotiaci test CUNY v písaní (CATW).

Odporúča: