Je Magoosh GRE ťažší?
Je Magoosh GRE ťažší?

Video: Je Magoosh GRE ťažší?

Video: Je Magoosh GRE ťažší?
Video: GRE: Пост-тест и обзор Magoosh 2024, Apríl
Anonim

Magoosh testovať kvantovo a verbálne (veľmi Ťažko Otázky) sú málo ťažšie než skutočná skúška, ale dobre vás to pripraví na skúšku. Magoosh vlastne zrkadla to iste obtiažnosť ako gr . Gre má iný obtiažnosť úrovne, keď správne odpoviete na jednoduché otázky, získate tvrdšie a zložitejšie otázky.

Okrem toho, stojí Magoosh za to pre GRE?

Zatiaľ čo Kaplan ponúka oveľa viac materiálu za prémiovú cenu, Magoosh je cenovo dostupná možnosť s množstvom zdrojov samostatne. Ak nechcete na prípravnom kurze zničiť peniaze, no napriek tomu by ste chceli mať prístup k rozsiahlej knižnici videí, otázok a rôznych sprievodcov, Magoosh je jasným víťazom.

Podobne sú cvičné testy GRE ťažšie? Ak naozaj chcete získať „skutočnú“simuláciu skutočnosti skúška potom testy poskytuje ETS ( cvičné testy - 2) sú dohoda-- tiež presne napodobňujú otázky položené v skutočnosti GRE tiež. Kaplan testy sú mierne na " ťažšie /vyšší" koniec spektra obtiažnosti.

sú otázky Magoosh podobné GRE?

Magoosh otázky nie sú také zložité alebo náročné ako skutočné ETS GRE otázky , takže ich nepoužívajte inak, ako na získanie opakovania s matematickými pojmami podľa potreby. Áno, to znamená NEPOUŽÍVAŤ Magoosh verbálne otázky vôbec - používajte len ETS verbálne - a prejdite na ETS matematiku čo najrýchlejšie.

Koľko praktických testov získate s Magoosh?

3 cvičné testy

Odporúča: