Koľkokrát môžete zlyhať v teste EMT?
Koľkokrát môžete zlyhať v teste EMT?

Video: Koľkokrát môžete zlyhať v teste EMT?

Video: Koľkokrát môžete zlyhať v teste EMT?
Video: My Friend Irma: Psycholo / Newspaper Column / Dictation System 2024, Apríl
Anonim

Koľkokrát môžem vziať na test ? Môžeš vziať test celkovo až 6 krát predtým vy došli pokusy. Podrobnosti nájdete priamo na webovej stránke národného registra: Kandidáti majú šesť príležitostí na absolvovanie kognitívnej skúšky za predpokladu, že všetky ostatné požiadavky na národný EMS Certifikácia sú splnené.

Ľudia sa tiež pýtajú, aké skóre potrebujete na úspešné absolvovanie testu EMT?

Potrebuješ minimálne 70 percent správnych odpovedí prejsť , ale keďže ide o odraz vášho predpokladaného výkonu v teréne, väčšina ľudí sa o to samozrejme snaží skóre ovela vyššie. Ak vy som pripravený brať to vážne test príprava, zaregistrujte sa a získajte online EMT a Záchranársku prax Testy pri EMT Národné školenie.

Tiež, aké ťažké je prejsť Nremt? The NREMT skúška je navrhnutá tak, aby cítila ťažké . Je to preto, že je adaptívny, čo znamená, že ak odpoviete na jednu otázku správne, počítač vám dá ďalšiu otázku v rovnakej oblasti obsahu, ktorá je ťažšia. Ak to pochopíte správne, dostanete ďalšiu otázku, ktorá je ešte náročnejšia.

Navyše, čo sa stane, ak neprejdete Nremt?

The NREMT umožňuje tri pokusy prejsť pred vašou skúškou vy musí absolvovať opakovací kurz. Po neúspešnom pokuse, vy dostane e-mail so spätnou väzbou na vaše neúspešné skóre. vy musíte počkať 15 dní na opätovné testovanie po vašom poslednom vyšetrení môžeš preplánujte si ďalší test.

Čo sa stane, ak neuspejete v NYS EMT skúške?

Kandidáti, ktorí zlyhať (skóre menej ako 70 %) základ vyšetrenie dostane list o zlyhaní za celú vyšetrenie , dokonca Ak oni prejsť (skóre 70 % alebo vyššie) pokročilú časť vyšetrenie . Kandidáti musia opakovať celé vyšetrenie do jedného roka Ak oni chcú získať certifikát.

Odporúča: