Dokážete zlyhať na HPT?
Dokážete zlyhať na HPT?

Video: Dokážete zlyhať na HPT?

Video: Dokážete zlyhať na HPT?
Video: Фильм «ЗАМЫСЕЛ» (2019) | Киностудия «Донфильм» | Смысловое кино | Русский художественный фильм 2024, Apríl
Anonim

Nie Budeš nebyť znevýhodnený ak neuspejete na prvý pokus. vy sú schopní prijať HPT toľkokrát, koľkokrát je potrebné, aby prešiel.

V tejto súvislosti, čo sa stane, ak zlyháte na HPT?

A poplatok sa účtuje zakaždým vy pokus test . Ak neuspejete , môžeš znovu sadnúť test okamžite poskytnuté a voľné miesto je k dispozícii. A poplatok bude účtovaný zakaždým vy pokus test . vy možno bude potrebné, aby ste pred pokusom získali viac praxe na ceste test znova.

Podobne, aká je úspešnosť testu vnímania nebezpečenstva? The Prechod na vnímanie nebezpečenstva známka je 44 zo 75. Musíte skórovať a prejsť v oboch častiach Teórie jazdy Test do prejsť celkovo test.

Tiež viete, koľko otázok sa môžete pomýliť v teste vnímania nebezpečenstva?

The vnímanie nebezpečenstva sekcia Je tu 14 videí otázky v test vnímania nebezpečenstva . vy potrebovať dostať 44 bodov zo 75, ktoré je možné absolvovať. Ak vy absolvovať jednu časť teórie test ale zlyhať toho druhého, vy bude musieť zopakovať celú skúšku.

Dokážete zlyhať v teste vnímania nebezpečenstva?

Váš Vnímanie nebezpečenstva skóre musí dosahovať určitý štandard, príp vy budem zlyhať teória test dokonca Ak ty Dokázal som správne odpovedať na všetky sekcie Otázky a odpovede. To znamená, že je to životne dôležité vy sme pripravení na test a vedieť, čo môžete očakávať skôr vy príďte na svoju teóriu Test rezervácia.

Odporúča: