Obsah:

Dajú sa hovory FaceTime vysledovať?
Dajú sa hovory FaceTime vysledovať?

Video: Dajú sa hovory FaceTime vysledovať?

Video: Dajú sa hovory FaceTime vysledovať?
Video: FaceTime и iMessage не активируется / Почему НЕ РАБОТАЮТ ФЕЙСТАЙМ И АЙМЕССЕДЖ в Узбекистане 2024, Marec
Anonim

Pôvodná odpoveď: Môže FaceTime byť sledované ? FaceTime údaje sú zašifrované na odosielajúcom zariadení a dešifrované prijímajúcim zariadením za behu, keď sú kódy a smerovanie nastavené servermi Apple. Skutočnosť samotného dátového toku by teoreticky mohla byť sledované z odosielajúceho zariadenia na server Apple.

Dajú sa tiež sledovať hovory FaceTime?

1 odpoveď. Hovory FaceTime áno nezobrazovať sa ako FaceTime “na vašom telefónnom účte. Ide len o prenos dát bude Keď budete na svojom účte zahrnutí do všetkých ostatných dátových prenosov, neviete, o aký typ dát išlo. FaceTime hovory (audio a video) všetky idú cez servery spoločnosti Apple, takže majú záznam hovory.

Následne je otázkou, či Apple nahráva FaceTime hovory? Apple smieť záznam a uchovávať informácie o FaceTime hovory , ako napríklad kto bol pozvaný do a hovor a konfigurácie siete vášho zariadenia a uchovávať tieto informácie až 30 dní. Apple nezaznamená, či váš hovor bol zodpovedaný a nemá prístup k vášmu obsahu hovory.

Ako si okrem toho zobrazím históriu hovorov FaceTime?

Ako zobraziť históriu hovorov FaceTime v systéme iOS

  1. Spustite aplikáciu FaceTime na svojom iPhone alebo iPade.
  2. Automaticky sa vám zobrazí zhrnutie hovoru.
  3. Prepínajte medzi audio a video hovormi v hornom menu.

Môžete FaceTime anonymne?

1 odpoveď. nie, môžeš nastavte iba ID volajúceho na jeden e-mailových adries spojených s vaším Apple ID, ktoré sú dostupné cez Nastavenia → FaceTime.

Odporúča: