Zobrazuje sa Messenger ako aktívny na Facebooku?
Zobrazuje sa Messenger ako aktívny na Facebooku?

Video: Zobrazuje sa Messenger ako aktívny na Facebooku?

Video: Zobrazuje sa Messenger ako aktívny na Facebooku?
Video: PAANO HINDI NILA MALALAMAN NA NAKA ONLINE KA SA FACEBOOK AT MESSENGER TUTORIAL (TAGALOG DUB) 2024, Smieť
Anonim

Keď používate Facebook aplikácie, bude šou ty ako Aktívne “zapnuté Messenger a správy sa vám nebudú zobrazovať, kým nenainštalujete Messenger . Keď však prehliadate Facebook web, bude šou budete online a presmeruje vás na posol keď vám niekto pošle správu.

Podobne, zobrazuje sa Facebook Messenger aktívny, keď nie ste?

Facebook . to je a spoločná teória Facebook Messenger's naposledy zobrazené upozornenia niesu presné. Hlavne preto, že to je myslel ak vy nechajte aplikáciu alebo stránku otvorenú bude stále ukázať ti ako byť aktívny teraz“aj keď nie si fyzické prehliadanie v ňom. Iní tvrdia, že stav nie je vôbec presný.

Po druhé, znamená zelený bod, že sú na Facebooku alebo Messengeri? Podobné ako Facebook Panel rozhovoru, a zelená bodka znamená používateľ je aktívne online, znamená sivý polmesiac oni ste online, ale nečinní a prázdny sivý kruh znamená oni ste offline alebo ste vypli čet.

Okrem toho, je aktívny na Facebooku rovnaký ako aktívny na messenger?

Takže Aktívne teraz“znamená, že sú aktívny teraz na Facebook keďže „ Aktívne Pred 3 minútami “znamená, že boli aktívny v posol 3 minúty späť.

Čo znamená aktívny teraz na Facebook Messengeri?

Odpovedal 3. júla 2018. It znamená táto osoba je momentálne zapnutá FB messenger ! 57,9 tisíc zobrazení · Zobraziť 8 hlasujúcich · Zobraziť zdieľateľov. Je aktívny v Messengermean iba Messenger , alebo môže priemerný v Facebook , bez toho, aby bol zapnutý Messenger ?

Odporúča: