Čo je skúška Fpgee?
Čo je skúška Fpgee?

Video: Čo je skúška Fpgee?

Video: Čo je skúška Fpgee?
Video: Как ПРОЙТИ FPGEE при ПЕРВОЙ ПОПЫТКЕ 2024, Smieť
Anonim

Ekvivalencia absolventa zahraničnej lekárne Vyšetrenie ®, alebo FPGEE ®, je jednou zo skúšok vyžadovaných v rámci FPGEC Certifikačný program. (Musíte tiež absolvovať TOEFL iBT, anglický jazyk skúška spravované Vzdelávacou testovacou službou.)

Tiež sa pýtali, aké je skóre Fpgee?

The FPGEE vyžaduje stupnicu skóre 75 alebo viac. The skóre sa vypočíta tak, že sa najprv určí úroveň schopností žiadateľa na FPGEE a potom sa to porovná s vopred stanovenou minimálnou prijateľnou úrovňou schopností stanovenou pre FPGEE.

Okrem toho, čo znamená Fpgee? Zahraničná lekárska absolventská skúška rovnocennosti

Ak vezmeme do úvahy toto, ako dlho je Fpgee platné?

Priebeh skóre FPGEE skóre sú platné po dobu piatich rokov odo dňa vykonania skúšky. Uchádzači, ktorí neabsolvujú FPGEC Proces certifikácie pred ich FPGEE skóre vyprší bude potrebné vziať FPGEE ak chcú v budúcnosti pokračovať v certifikácii.

Je PharmD z Indie platný v USA?

Je absolventmi indickej farmácie platné na registráciu v USA ? Absolventi BPharm môžu ísť za PharmD vzdelanie v USA a potom sa môžu zaregistrovať ako lekárnik v USA . Ale, Pharm. D maturuje z India majú nárok na FPGEE a NAPLEX a môžu sa zaregistrovať ako farmaceut v USA po absolvovaní všetkých skúšok.

Odporúča: