Obsah:

Vráti zápas peniaze?
Vráti zápas peniaze?

Video: Vráti zápas peniaze?

Video: Vráti zápas peniaze?
Video: Under Armour: ŽÁDNÝ ZÁPAS, JEN SPORT 2024, Smieť
Anonim

Zápas bude zachovať všetky fondy účtované na váš účet externej služby, kým nezrušíte predplatné prostredníctvom účtu externej služby. Niektorí používatelia môžu byť oprávnení požadovať a vrátenie peňazí.

Vzhľadom na to, ako zruším zápas a získam peniaze späť?

Zrušte svoje členstvo na Match.com

  1. Prihláste sa na webovú stránku Match.com.
  2. Vyberte svoj účet a vyberte ikonu ozubeného kolieska pre Nastavenia.
  3. Vyberte „Spravovať/zrušiť členstvo“.
  4. Postupujte podľa krokov na zrušenie predplatného.

Môžem tiež dostať svoje peniaze späť od elitných singlov? Príjem a vrátenie peňazí je jednoduché, jednoducho kontaktujte náš tím starostlivosti o zákazníkov. vy môcť kontaktujte nás prostredníctvom nášho kontaktného formulára, ktorý je dostupný na našich stránkach Pomocníka. my dostane späť k vám čo najrýchlejšie.

Môžem teda svoje predplatné zápasov predčasne zrušiť?

Komu robiť toto, jednoducho navštívte na Spravovať Predplatné na stránke Nastavenia účtu. Kliknite na “ Zrušiť predplatné odkaz. Kvôli vašej bezpečnosti budete musieť v rámci tohto procesu znova zadať svoje heslo. my môcť skontrolujte svoj aktuálny predplatné a pomôže vám s vypnutím automatického obnovenia.

Oplatí sa platiť za zápas?

Ako vidíte, v skutočnosti ušetríte peniaze tým, že si vyberiete jedno z dlhších členstiev ako len 3 mesiace. Keď na to príde, tak je oplatí sa zaplatiť za zápas .com, pretože získate prístup k mnohým ďalším funkciám, ktoré vám pomôžu v procese online zoznamovania.

Odporúča: