Čo je test Njsla?
Čo je test Njsla?

Video: Čo je test Njsla?

Video: Čo je test Njsla?
Video: NJSLA ELA Features Review 2024, Smieť
Anonim

The test in English Language Arts nezávisle hodnotí znalosť študentov v čítaní a porozumení rozsahu vhodného materiálu. Poskytuje tiež mieru toho, ako efektívne študent píše pri používaní a/alebo analýze zdrojov.

Čo týmto spôsobom znamená Njsla?

New Jersey Student Learning Assessment

Možno sa tiež spýtať, má Njsla k niečomu význam? Ministerstvo školstva NJ nedávno vydalo nové usmernenia pre veľmi hanobený test, ktorý býval známy ako PARCC, teraz nazývaný New Jersey Student Learning Assessments ( NJSLA ). Ale kým sa to objasnilo NJSLA by už nebude podmienkou ukončenia štúdia pre súčasných juniorov a seniorov (ktorí budú…

Aký je teda rozdiel medzi Parcc a Njsla?

Okrem názvu, NJSLA nie je veľa rôzne od PARCC . Obsah a formát budú vyzerať identicky, ale budú hlavné rozdiel medzi testy sú také, že NJSLA je výrazne kratší. ELA aj matematické sekcie boli skrátené z troch sekcií na dve.

Prečo zmenili Parcc na Njsla?

Eno oznámil, že namiesto Partnerstva pre hodnotenie pripravenosti na vysokú školu a kariéru, bežne známeho ako PARCC , testy sa budú volať New Jersey Student Learning Assessments - NJSLA v skratke. Hlavný zmeniť pre študentov a školy to bude menej času stráveného testovaním.

Odporúča: