Akceptuje NYU GRE?
Akceptuje NYU GRE?

Video: Akceptuje NYU GRE?

Video: Akceptuje NYU GRE?
Video: Все недочеты-грехи "Один дома" 2024, Smieť
Anonim

NYU Stern teraz tiež prijíma ExecutiveAssessment Test (EA) okrem GMAT a GRE . Avalid GMAT, Executive Assessment resp GRE skóre je požadované pre všetkých uchádzačov o MBA na denné, módne a luxusné a technické MBA.

Vzhľadom na to, aké je dobré skóre GRE pre NYU?

GRE skóre pre New York University

Katedra/programy NYU Požiadavky na skóre GRE
Medzinárodné vzťahy Kvantitatívne – 150-155, Verbálne – 150-165
Politická veda Kvantitatívne–152, Verbálne– 160
NYU Stern 326-330
NYU Courant Inštitút matematických vied Kvantitatívne – 160, > 4 v časti Analytické písanie

Následne je otázka, aké skóre GRE potrebujem pre Georgetown? Priemerný (priemerný) vysokoškolský GPA je približne 3,61 na stupnici 4,0. priemer (priemer) GRE boduje je 160 verbálne, 157 kvantitatívne a 4,5 analytické písanie. ja mať vzal GRE alebo GMAT, ale sú mojím testom skóre stále vhodné? Georgetown prijíma GRE alebo úradník GMAT skóre z testov vykonaných do piatich rokov.

Následne je otázkou, či NYU vyžaduje skóre GRE?

Ak vás program zaujíma vyžaduje Skúšky GraduateRecord ( GRE ) skóre ako súčasť vašej žiadosti váš úradník skóre musia byť zaevidované do uzávierky prihlášok pred rozhodnutím môcť vyrobené. GREscores sú platné len päť rokov. Ak tvoj skóre ak ste starší ako päť rokov, musíte test absolvovať znova.

Aké skóre GRE potrebujem pre Columbia?

Priemerný GRE boduje prijatých uchádzačov o Columbia rozsah od 154 do 167 pre verbálne uvažovanie a 156 až 170 pre kvantitatívne uvažovanie. Mnohé postgraduálne programy uprednostňujú Verbal a Quant skóre aspoň v 160-ke, alebo top5-20%.

Odporúča: