Čo hovorí Biblia o štúdiu Božieho slova?
Čo hovorí Biblia o štúdiu Božieho slova?

Video: Čo hovorí Biblia o štúdiu Božieho slova?

Video: Čo hovorí Biblia o štúdiu Božieho slova?
Video: BIBLIA HOVORÍ ZROZUMITEĽNE O BOHU 2024, Smieť
Anonim

2 Timoteovi 2:15 nám hovorí, že by sme mali štúdium a ukázať Bože že rozumieme pravde. Tento verš sa týka poznania Božie slovo a vedieť poukazovať na falošné učenia a filozofie, ale to platí aj pre vzdelávanie. Ako študent by ste sa mali venovať svojej práci a byť tým najlepším, čím môžete byť.

Ľudia sa tiež pýtajú, čo hovorí Boh na štúdium?

2 Timoteovi 2:15 nám hovorí, že by sme mali štúdium a ukázať Bože že rozumieme pravde. Tento verš sa týka poznania Boží slovo a vedieť poukazovať na falošné učenia a filozofie, ale to platí aj o výchove. Ako študent by ste sa mali venovať svojej práci a byť tým najlepším môcť byť.

Okrem toho, aký je účel Božieho Slova? Božie Slovo je prejavom Boží silu, charakter a ducha. Kráľovský slová nie sú len reči, vždy nesú moc, život a smrť. ako taký, Božie Slovo sa nikdy nedáva za presvedčivé argumenty a obyčajné intelektuálne reči.

Vzhľadom na to, čo hovorí Biblia o Božom Slove?

"Ježiš je ten Slovo pretože skrze neho je všetko urobené, " hovorí Jonathan, 8. "To, čo povedal, sa stalo. Cez slová z Ježiša bola stvorená Zem a človek. Takže on je Slovo ."

Prečo je dôležité študovať Božie slovo?

Božie Slovo plne postačuje na to, aby nás pripravil na všetko Biblia prikazuje nám robiť. Duch Svätý používa Slovo Božie aby nás premenil na Kristovu podobu. Na prenos života a pravdy plne postačuje. Po štvrté, my štúdium rozumieť Boží charakter a vlastnosti.

Odporúča: