Rootujete alebo trasujete tím?
Rootujete alebo trasujete tím?

Video: Rootujete alebo trasujete tím?

Video: Rootujete alebo trasujete tím?
Video: Обзор ЗАМУЧАННОЙ рассады томатов БЕЗ КОРНЕЙ. Проект РЕЗАНКИ.Китайский метод.ПРОДОЛЖЕНИЕ. 2024, Smieť
Anonim

Alebo ak vy mám málo času, tu je cheat: Root znamená fandiť športu tím , ale aj podzemná časť rastliny; Trasa je cesta z jedného miesta na druhé; Rout je poraziť rozhodne, ale používa sa aj namiesto toho koreň v niektorých významoch - koniec koncov, rout pochádza z koreň.

Preto sa Route vyslovuje ako koreň alebo ROWT?

A: Slovo " trasu " môže byť vyslovený buď ROOT alebo ROWT v U. S. A. Platí to pre podstatné meno, ktoré znamená kurz alebo cestu, alebo pre sloveso, ktoré znamená poslať niečo konkrétnym kurzom alebo cestou. V Británii je však pre podstatné meno a sloveso spoločná iba prvá výslovnosť.

Tiež viete, aký je správny spôsob, ako povedať trasu? Trasa ako v Route66 sa vyslovuje koreň. Smerovač ukladá pakety na a trasu a tak sa vyslovuje rovnako ako cesta, teda zakoreňovač. Obe výslovnosti sa používajú v USA, ale iba koreň v Spojenom kráľovstve.

Týmto spôsobom, aký je rozdiel medzi root a route?

A koreň je podzemná základňa rastliny alebo činnosť úplného vyňatia rastliny (alebo niečoho abstraktného). Trasa je cesta z jedného miesta na druhé alebo akcia odoslania niečoho na miesto.

Čo to znamená niekoho nasmerovať?

podstatné meno. porážka sprevádzaná neusporiadaným útekom; rozptýlenie porazených síl v úplnom neporiadku: poraziť armádu; utrúsiť dôvod. akákoľvek drvivá porážka: porážka domáceho tímu od majstrov štátu. búrlivý alebo neusporiadaný dav osôb. davu alebo davu.

Odporúča: