Nachádza sa Rice University?
Nachádza sa Rice University?

Video: Nachádza sa Rice University?

Video: Nachádza sa Rice University?
Video: Учеба в США: университеты, о которых мы ничего не знаем: Rice University 2024, Apríl
Anonim

William Marsh Rice University, bežne známa ako Rice University, je súkromná výskumná univerzita v Houston , Texas . Univerzita sa nachádza v areáli s rozlohou 300 akrov (121 ha) v blízkosti Houston Museum District a susedí s Texas Zdravotné stredisko.

Čím je teda Riceova univerzita známa?

Ryža je fantastický univerzite . Je to dobré známy pre jeho inžinierske, hudobné a architektonické programy. Ryža má jeden z najlepších programov materiálovej vedy v krajine a má skvelú povesť pre svoj výskum nanotechnológií.

Okrem toho, je Rice University súkromná škola? Rice University je a súkromná inštitúcia ktorá bola založená v roku 1912. Má celkový počet študentov 3 992, jej prostredie je mestské a areál má rozlohu 300 akrov. Využíva akademický kalendár založený na semestri. Rice University poradie vo vydaní Best Colleges za rok 2020 je národné univerzity , #17.

Následne je otázkou, či je Rice považovaná za školu Ivy League?

Rebríček. Zatiaľ čo všetkých osem univerzít sa umiestnilo v 20 najlepších Niche's Best Colleges v Amerike, Stanford a MIT prekonali Harvard, ktorý je najlepšie hodnotený. Ivy , a Ryža Univerzita, Bowdoin vysoká škola , Cal Tech a ďalší porazili aj niektorých Ivies. Takže len preto, že sú Ivy League neznamená, že sú najlepší z najlepších.

Je Rice dobrá univerzita?

Rice University poskytuje vysokokvalitné vzdelanie za nižšie ako priemerné náklady ako iné školy podobnej kvality. To má za následok a dobre hodnotu za vzdelávací dolár a zarába Ryža 465. miesto v celkovom rebríčku najlepších vysokých škôl za peniaze.

Odporúča: