Získa Al z Fullmetal Alchemist svoje telo späť?
Získa Al z Fullmetal Alchemist svoje telo späť?

Video: Získa Al z Fullmetal Alchemist svoje telo späť?

Video: Získa Al z Fullmetal Alchemist svoje telo späť?
Video: СТАЛЬНОЙ АЛХИМИК — ИСТОРИЯ БОРЬБЫ ХИРОМИ АРАКАВА [обзор fullmetal alchemist] 2024, Apríl
Anonim

Na konci série Edward a Alphonse obaja dostať ich telá späť . S Edwardovou rukou späť porazí otca a potom obchoduje jeho „brána pravdy“i. e. Jeho schopnosť používať Alchýmia , pre Alovo telo a duša.

Čo sa týka tohto, získali Ed a Al svoje telá?

Al robí živnosť sám v 5, ktorá sa spája jeho telo a dušu a dáva Ed jeho paže znova a potom Ed prináša všetky Al späť obchodovaním jeho alchýmia.

prečo Al prišiel o celé telo? V predstavení, vždy, keď sa alchymista dopustí tabu, iba oni stratiť jedna ich časť telo . Izumi stratil orgány, Ed stratil jeho nohu a Mustang prehral jeho zrak. Ale keď sa Alphonse pokúsil premeniť dušu, ktorú stratil celé jeho telo.

Tiež sa pýtali, má Edward Elric späť ruku a nohu?

Na konci bratstva, Edward obete jeho brána za účelom priviesť späť Al s jeho telo. Pritom mu Pravda spojená s Edovou bránou hovorí: Porazil si ma.

Dokáže Ed ešte robiť alchýmiu?

nie, Ed bude nebude môcť používať alchýmia znova. Brána pravdy je v každom jednom človeku vrátane Mustanganda a dáva každému potenciál na využitie alchýmia takže to nie je niečo, čím sa jednoducho trénujete. Ak samozrejme Ed obetuje dosť na to, aby to bolo ekvivalentné jeho Bráne, ktorej množstvo je nejasné.

Odporúča: