Existuje film Fullmetal Alchemist?
Existuje film Fullmetal Alchemist?

Video: Existuje film Fullmetal Alchemist?

Video: Existuje film Fullmetal Alchemist?
Video: Стальной Алхимик от Netflix | Красивый звиздец подкрался незаметно 2024, Smieť
Anonim

" Alchymista of Steel") je japonská darkfantasy sci-fi adventúra z roku 2017 film v réžii FumihikoSoriho, v hlavných úlohách Ryosuke Yamada, Tsubasa Honda a Dean Fujioka, vychádza z rovnomennej manga série od Hiromu Arakawu, ktorá pokrýva prvé štyri diely pôvodného príbehu. dňa 1. decembra 2017.

V súvislosti s tým, koľko filmov Fullmetal Alchemist existuje?

????? (Hagane no Renkinjutsushi)

Pôvodný beh 28.2.2003 – 22.4.2010 Objemy 10 Anime Fullmetal Alchemist (anime z roku 2003) Conqueror of Shamballa (film z roku 2005) Brotherhood Fullmetal Alchemist Brotherhood (anime z roku 2009) The Sacred Star of Milos (film z roku 2011)

Tiež sa vracia Fullmetal Alchemist? Full Metal Alchymista je späť , Po siedmich rokoch populárna franšíza opäť oživuje akčný film a zrejme aj novú mangu. Prvýkrát po siedmich rokoch Hiromu Arakawa oznámila, že bude vracajúci sa do Celokovový alchymista.

Ak vezmeme do úvahy toto, je film Fullmetal Alchemist kánonom?

Je koniec „ FullmetalAlchymista “ Film Canon alebo nie? Séria z roku 2003 po určitom bode nenadväzuje na mangu a má len animený koniec. Preto tiež nie je kánon . Stalo sa to preto, že FullMetal Alchymista manga dostala animeadaptáciu, kým príbeh stále prebiehal.

Je akčný film Fullmetal Alchemist dobrý?

The dobre správy o naživo - akcie ' Celokovový alchymista ' film od Netflixu a Warner Bros. je to, že keď je to hlúpe, je to zábavné. Pre tých, ktorým sa anime páčilo a pre tých, ktorí ho nikdy predtým nevideli, je to určite hodné film pozerať.

Odporúča: