Čo je GCSE AQA?
Čo je GCSE AQA?

Video: Čo je GCSE AQA?

Video: Čo je GCSE AQA?
Video: AQA GCSE Computer Science May 2018 Paper 1 Пошаговое руководство 2024, Apríl
Anonim

AQA , predtým Assessment and Qualifications Alliance, je udeľujúcim orgánom v Anglicku, Walese a Severnom Írsku. Zostavuje špecifikácie a robí skúšky z rôznych predmetov na GCSE , AS a A Level a ponúka odborné kvalifikácie. AQA je registrovaná charitatívna organizácia nezávislá od vlády.

Podobne sa môžete opýtať, aký je rozdiel medzi AQA a Edexcelom?

kľúč rozdiely The AQA papiere sú rovnako vážené, čím sa vytvára menší tlak na študentov, aby sa im darilo lepšie v jednom ako v druhom. Edexcel dva dokumenty sú rozdelené 40%/60% a majú väčší dôraz na presvedčivé a inštruktážne písanie. Edexcel ponúknuť študentom možnosť výberu písania otázok na oba papiere.

Po druhé, aký je rozdiel medzi AQA a Igcse? Tiež, čo je rozdiel medzi IGCSE , Edexcel, príp AQA . Aqa / Edexcel sú skúšobné komisie. iGCSE je a rôzne kvalifikácia na gcse. Vo všeobecnosti ho neponúkajú štátne školy, pretože sa nepočíta v ligových tabuľkách.

Podobne sa ľudia pýtajú, čo je úroveň GCSE?

The Všeobecné vysvedčenie o stredoškolskom vzdelaní (GCSE) je súbor skúšok vykonaných v Anglicku, Walese, Severnom Írsku a ďalších britských územiach. Zvyčajne ich absolvujú študenti vo veku 15–16 rokov po dvoch rokoch štúdia. Niektorí žiaci môžu robiť skúšky skôr, ak si ich učitelia myslia, že sú schopní.

Čo je GCSE Edexcel?

Pearson Edexcel GCSE. GCSE (Všeobecné vysvedčenia o stredoškolskom vzdelaní) sú hlavné kvalifikácie, ktoré získajú študenti vo veku ukončenia školskej dochádzky v Anglicku, Walese a Severnom Írsku. Pearson Edexcel GCSE sú dostupné vo viac ako 40 predmetoch.

Odporúča: