Je Killer Queen A Requiem stánok?
Je Killer Queen A Requiem stánok?

Video: Je Killer Queen A Requiem stánok?

Video: Je Killer Queen A Requiem stánok?
Video: KILLER QUEEN BITES THE DUST IS A REQUIEM STAND - JoJo's Bizarre Adventure Explained 2024, Smieť
Anonim

Zabijácka kráľovná nie je a zádušný stánok , Kirais a rekviem človek. Jeho a zádušný stánok . Váš prototyp. Bolo to urobené bizarným spôsobom, ale šíp neprijal Kirinu vôľu, len aby mu dal novú schopnosť.

Keď to vezmeme do úvahy, je Killer Queen rekviem?

Tiež zlatá skúsenosť Rekviem a Chariot Rekviem vyzerajú veľmi odlišne od ich pôvodnej podoby, ale Bites the Dust je len zmenšenou verziou Zabijácka kráľovná . Nikdy sa nepotvrdilo, že by Bites the Dust bol anevolvovaný Stand. V mange/anime to bolo vysvetlené ako nová schopnosť.

Tiež, aké tribúny majú rekviem? ?????·?????Chariottsu Rekuiemu) alebo jednoducho Rekviem (????? Rekuiemu) je a Requiem Stand uvedený vo Vento Aureo. Je to vyvinutá forma Strieborného voza po prebodnutí Šípom. Okrem Gold Experience je to jediné ďalšie Stáť známy mať a Rekviem formulár.

Podobne, je uhryznutie prachu stojan na rekviem?

Bites the Dust sa skutočne nepočíta ako a Requiem Stand byť úplne úprimný; nezodpovedá trendu stanovenému tým druhým, skutočným Requiem stojany v teóriách.

Je Star Platinum stánok Requiem?

Star Platinum Requiem , tiež známy ako SPR, je a stáť to je v PSQuasar's Void. Jeho užívateľom je dnes už zosnulý Jotaro Kujo.

Odporúča: