Ako skontrolujem svoje skóre MCAS?
Ako skontrolujem svoje skóre MCAS?

Video: Ako skontrolujem svoje skóre MCAS?

Video: Ako skontrolujem svoje skóre MCAS?
Video: Что я Думаю о ЛГБТ 🏳️‍🌈 Студент Медик 2024, Marec
Anonim

Výsledky testu MCAS od na posledných šesť rokov je k dispozícii nižšie. Kliknite na na rok na zobrazenie výsledky a interpretačných materiálov. Zobraziť výsledky z predchádzajúcich rokov, prezrite si profily škôl a okresov alebo kontaktujte služby hodnotenia študentov na adrese mcas @doe.mass.edu.

Vzhľadom na to, ako môžem zobraziť svoje skóre MCAS?

MCAS výsledky testov za posledných šesť rokov sú k dispozícii nižšie. Kliknite na rok vyhliadka výsledkov a interpretačných materiálov. Komu vyhliadka výsledky z predchádzajúcich rokov, prezrite si profily škôl a okresov alebo kontaktujte služby hodnotenia študentov na adrese mcas @doe.mass.edu.

Niekto sa môže tiež opýtať, aký ročník začína MCAS? Jarné testy MCAS 2018 podľa ročníka

stupňa Predmet
5 Anglický jazyk umenie čítanie s porozumením, matematika a veda a technika/inžinierstvo
6 anglický jazyk umenie čítanie s porozumením, matematika
7 Anglický jazyk umenie čítanie s porozumením a matematika

Čo je týmto spôsobom skóre úspešnosti pre MCAS?

DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE O MCAS SKÓRE A skóre 220 alebo viac prejsť veda, technika a inžinierstvo (STE) MCAS . A skóre 240 je základnou líniou pre odbornosť pre umenie anglického jazyka (ELA) a matematické testy v Massachusetts Comprehensive Assessment System ( MCAS ).

Na absolvovanie musíte prejsť MCAS?

Študenti musí prejsť trieda 10 MCAS za účelom absolvent . Počnúc triedou roku 2010, MCAS STE bude stredná škola promócie požiadavka. The MCAS testy sú štandardné testy, ktoré merajú špecifické zručnosti definované pre každý ročník alebo predmet štátom Massachusetts.

Odporúča: