Čo je PSČ FSU?
Čo je PSČ FSU?

Video: Čo je PSČ FSU?

Video: Čo je PSČ FSU?
Video: Caillou en Français | Caillou le Chef | 504 | dessin animé | NOUVEL ÉPISODE HD 2024, Apríl
Anonim

32306

Kde je teda štát FL?

štát Florida univerzite. štát Florida univerzita ( štát Florida alebo FSU) je výskumná univerzita poskytujúca verejné vesmírne a námorné granty v Tallahassee, Florida.

Okrem vyššie uvedeného, aké je panhelénske motto štátu Florida? „Les Soures Fideles“alebo „The Faithful Sisters“sú otvorené pre Phi Mu motto . Vo Phi Mu sme hrdí na naše silné sesterstvo. S viac ako 200 členmi je Phi Mu jedným z najväčších panhelénsky kapitoly na štát Florida . Vznikajú priateľstvá, ktorým sa nevyrovná žiadna iná vysokoškolská organizácia.

Tiež, čím je FSU známy?

Najpopulárnejšie odbory na štát Florida Univerzita patrí: Psychológia, Všeobecná; Financie, všeobecné; Trestná justícia/Štúdie bezpečnosti; Marketing/Marketingový manažment, všeobecný; a anglický jazyk a literatúra, všeobecný. Priemerná miera udržania prvákov, ktorá je ukazovateľom spokojnosti študentov, je 93 percent.

Je FSU prestížny?

Prestížnej Ocenenia Florida State je jednou z najlepších národných výskumných inštitúcií pre produkciu Fulbrightových amerických vedcov a študentov. Osem FSU akademickým pracovníkom fakulty boli udelené Fulbrightove granty na roky 2019-20, viazané FSU štvrté v krajine medzi výskumnými inštitúciami.

Odporúča: