Má OkCupid potvrdenia o prečítaní?
Má OkCupid potvrdenia o prečítaní?

Video: Má OkCupid potvrdenia o prečítaní?

Video: Má OkCupid potvrdenia o prečítaní?
Video: r/okcupid Top Posts 2024, Septembra
Anonim

Správa potvrdenia o prečítaní

Ak ste na zozname A, dáme vám vedieť, keď sa vaše zápasy zhodujú čítať vaše správy.

Keď to vezmete do úvahy, ako viete, či si niekto prečítal vašu správu na OkCupid?

indikátor) a Discovery (pod ich fotografiami hľadajte modrú čiaru). Ak niekto vám poslal správu, umiestnili sme ich na začiatok tvoj DoubleTake front, aby ste ich nezmeškali! Ak dostali ste upozornenie o správu , budú v prvých 5 kartách DoubleTake.

Po druhé, čo znamenajú farby na OkCupid? Tak ďalej Okcupid , vedľa profilového obrázka každej osoby je malé tlačidlo na odosielanie správ. Na tomto tlačidle je malý kruh, ktorý buď bude farebné červená, zelená, žltá alebo modrá. Červená = Reaguje veľmi selektívne. Žltá = Reaguje selektívne. Zelená = Často odpovedá.

Ľudia sa tiež pýtajú, viete zistiť, či bola vaša správa prečítaná na zápase?

Ak bola vaša správa otvorené, vy uvidíme“ Čítať ” sivým textom pod Správa s časovou pečiatkou. Ak si pomocou Zápas aplikácia, vy uvidím an Email Čítať Stav oznámenia o každom odoslanom Správa . Raz vy nákupný e-mail Čítať Oznámenie, to bude ukázať sa na všetkých Správa vlákna v tvoj Doručená pošta.

Má tinder potvrdenia o prečítaní?

Ty nie mať strachovať sa o potvrdenia o prečítaní keď používate Tinder . Aplikácia nepovie vašim zápasom, že vy mať prijal ich chatové správy, ani vám nepovie, kedy ich prijali mať dostal svoje. Aj keď ty mať Tinder Plus resp Tinder Zlato, informácie jednoducho nie sú k dispozícii.

Odporúča: