V ktorom meste sa nachádza Cal Poly?
V ktorom meste sa nachádza Cal Poly?

Video: V ktorom meste sa nachádza Cal Poly?

Video: V ktorom meste sa nachádza Cal Poly?
Video: Профессора Калифорнийского политехнического университета читают злые отзывы на PolyRatings 2024, Apríl
Anonim

Cal Poly sa nachádza v San Luis Obispo na centrálnom pobreží Kalifornie, približne na polceste medzi Los Angeles a San Franciscom.

Okrem toho, ako ďaleko je Cal Poly od pláže?

Rezervujte si miesto na severe Pláž State Campground, asi 14 míľ/23 kilometrov južne od SLO v Pismo Pláž ; šantiť na viac ako 32 kilometroch neporušeného piesku pláže a nájdite si ideálne miesto na kopanie legendárnych mušlí Pismo (vyžaduje sa povolenie).

Okrem toho, čím je Cal Poly známy? Kalifornská polytechnická štátna univerzita tiež známy ako Cal Poly , sa nachádza v San Luis Obispo, na polceste medzi Los Angeles a San Franciscom. Študenti bakalárskeho štúdia si môžu vybrať z takmer 70 študijných odborov, s Cal Poly's vysoko hodnotené inžinierske programy ako najobľúbenejšia voľba.

Ľudia sa tiež pýtajú, je Cal Poly CSU alebo UC?

Kalifornia polytechnické Štátna univerzita (Kalifornia polytechnické Štátna univerzita, San Luis Obispo, Cal Poly San Luis Obispo, príp Cal Poly ) je verejná univerzita v San Luis Obispo v Kalifornii. Je to jedna z dvoch polytechnik v systéme Kalifornskej štátnej univerzity.

Je Cal Poly 4-ročná vysoká škola?

O Cal Poly . Cal Poly je v celoštátnom rebríčku, štyri- rok , komplexná verejná univerzita so sídlom v San Luis Obispo, na polceste medzi San Franciscom a Los Angeles na centrálnom pobreží Kalifornie.

Odporúča: